Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ποιος Άλμπερτ Αϊνστάιν εμείς εδώ έχουμε τον Αρτέμιο Σώρρα μπροστά του ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είναι μερμήγκι !!!



Και μετά το κόλπο ότι ο μεγάλος επενδυτής Σώρρας  έχει πολλά τρις ευρώ βάση των μετοχών της τράπεζας της Ανατολής και αφού είδαν ότι αυτό δεν έπειθε το έριξαν άλλου.
 Τελικά με το στανιό που λέμε ο Σώρρας  είναι πλούσιος ο ποιο πλούσιος του Πλανήτη ΓΗ
Έτσι λοιπόν αφού οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους αν τελικά τελεσιδικήσουν και φυσικά αν αποδειχτεί ότι η αξία τους είναι αυτή την οποία εκτίμησαν σκέφτηκαν κάτι άλλο.
Τι είναι αυτό το άλλο δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε  με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Δια στόματος του κυρίου  Μανώλη Λαμπράκη, αποκαλύπτει που βρήκε ο Σώρρας τα λεφτά. Και μάλιστα λέει ότι δεν έχει μόνο 600 δις αλλά 3 τρις δολάρια σε αμερικανικά χρεόγραφα.
Σύμφωνα λοιπόν με την αποκάλυψη, ο Σώρρας πούλησε στους Αμερικανούς μια μυστική τεχνολογία που καταργεί τα καύσιμα και το deal κόστισε στις ΗΠΑ 3 τρις δολάρια σε ομόλογα.

Με τη συγκεκριμένη υψηλή τεχνολογία, μάλιστα, οι Αμερικανοί είχαν στείλει στο διάστημα επί 17 μήνες ένα διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα.
Όπως αναφέρει ο Λαμπράκης: «12 και 1 λεπτό 16 Ιουνίου, στη Καλιφόρνια προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε. Διαστημόπλοιο που ήταν στο διάστημα 17 μήνες, χωρίς πιλότο, χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται. Και διερωτάται κάποιος με τι καύσιμα; 
Σας δίνω μόνο λίγο να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η τεχνολογία που δεν θα ήθελε κάποιος που πχ. πουλάει πετρέλαιο, να γίνει γνωστή στη Μαρία, στο Γιάννη, το Μιχάλη. Γιατί θα μπορούσε για χρόνια να κινεί το αυτοκίνητό του με 50 δραχμές», αναφέρει χαρακτηριστικά. Και συνεχίζει: 
«Τα λεφτά του Σώρρα είναι καθαρά, μη φορολογήσιμα και στη συμφωνία με την αμερικανική κυβέρνηση του κ. Σώρρα είναι τα λεφτά να είναι αφορολόγητα και να δοθούν στις 9 Αυγούστου 2014. Η πρώτη ημερομηνία ήταν το 2009 αλλά ο πρόεδρος Ομπάμα ανανέωσε το χρόνο γιατί δε μπορούσε το αμερικανικό δημόσιο να πληρώσει».
Δείτε και το σχετικό βίντεο 



Δείτε και αυτό και ενώ εύλογα ερωτήματα τίθενται στον Λαμπράκη και τον Σώρρα σχετικά με την τεχνολογία και που την βρήκε και γιατί τέλος πάντων αφού είχαν τα λεφτά εδώ και αρκετά χρόνια πριν  και τα υποτιθέμενα ομόλογα έληγαν το 2009 γιατί δεν έκαναν τίποτα τότε και έρχονται τώρα και η απάντηση δια στόματος Σώρρα είναι απλή ,διότι τότε δεν είχαμε ανάγκη .
Εμείς λέμε ότι τότε οι Ελληνίδες και οι  Έλληνες θα τους είχαμε πάρει με τις λεμονόκουπες . Βλέπετε το ομολογούν και οι ίδιοι, ενώ τώρα είμαστε στον πνιγμό (ΔΝΤ- Τρόικα )και όπως λέει και ο σοφός λαός μας ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται.
Καταλάβατε τώρα , δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.

Εξελίξεις στο θέμα με τα διαστημικά "καύσιμα" του Σώρρα. Τις σχετικές πατέντες προμηθεύτηκε η AEROCON και οι ίδιοι οι Rothchild από τον αποκλειστικό κληρονόμο της πνευματικής ιδιοκτησίας της Τεχνολογίας των Θεών του Ολύμπου.

Όπως μας εξηγούν, ο Μέγας Αλέξανδρος κατατρόπωνε τους εχθρούς του με την τεχνολογία των Θεών του Ολύμπου (ποιός του την έδωσε όμως μας το κρύβουν, μάλλον ο Προμηθέας). Και αυτή την τεχνολογία πούλησε ο Σώρρας στην AEROCON.

Με τα λεφτά αυτά θα σωθούμε όλοι. Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ!

Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που πιστεύει αυτές τις σαχλαμάρες; Αντί να μιλάνε για σενάρια επιστημονικής φαντασίας ,θα μπορούσαν εάν υπάρχει ίχνος αλήθειας στην ιστορία τους, να έκαναν έστω μια "μικρή" δωρεά πχ 1 εκ. ευρώ σε ένα ίδρυμα, το ελάχιστο λέμε τώρα.
 Και μετά από όλα αυτά υπάρχουν Έλληνες που ακόμα τον ακούνε υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν τον Σώρρα.
Ο ποιο πλούσιος λοιπόν του Πλανήτη ΓΗ θέλει πάντα με αυτά που λέει να σώσει την Ελλάδα να σώσει τους Έλληνες
Είναι βαλτός ή βάλτος αυτά που βλέπουμε και ακούμε .
Έστω και με την πιο στοιχειώδη αντίληψη σκέψη των πραγμάτων καταλαβαίνουμε ότι αυτοί  οι κύριοι εάν  ήθελαν  πραγματικά να σώσουν την  Ελλάδα μας θα το έπρατταν χωρίς ανταλλάγματα από την μια και από την άλλη με τόσα λεφτά το έχω ξαναπεί θα μπορούσαν να κάνουν παρά μα παρά πολλά χωρίς και καλά να περιμένουν την συγκατάθεση της κυβέρνησης
Όποτε αφυπνιστείτε Ελληνίδες και Έλληνες μην τους αφήνετε να σας παραπλανούν
Η Σωτηρία της Πατρίδος είναι στα χεριά μας είναι σε εμάς και όχι στον κάθε τυχάρπαστο στον κάθε τυχοδιώκτη στον κάθε ψεύτη που μέσα στην ανέχεια στην θλίψη στην κακή κατάσταση που έχει περιέλθει η Πατρίδα μας,  πουλούν ανοησίες και ψέματα.


Φώτης Πεχλιβανίδης
Πρόεδρος
Ν.Ε.Β6 Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου