Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Δήλωση με νόημα από τον ΠτΔ κατά τη συνάντησή του με τον Τέρενς Κουίκ

Κατά τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουΐκ,ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, τόνισε με νόημα: “Στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις σε κρίσιμες ώρες δεν μπορεί να υπάρχουν”.


“Έχω να περάσω αυτό το κατώφλι από τότε που ήταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και για μένα είναι ιδιαίτερα συγκινητικό, όπως αντιλαμβάνεσθε, αλλά, χαίρομαι πάνω απ’όλα  που σας έχουμε σήμερα Πρόεδρο της Δημοκρατίας  σε μια πολύ δύσκολη εποχή, που πρέπει όλοι να ενώνουμε τις δυνάμεις μας”, είπε ο κ. Κουΐκ απευθυνόμενος στον κ. Παυλόπουλο.
“Και από τη δική μας την πλευρά, και με επικεφαλής, όπως ξέρετε, τον Πάνο Καμμένο, είμαστε σε μία κυβέρνηση η οποία – τουλάχιστον – πορεύεται περήφανα, διαπραγματεύεται περήφανα και νομίζω ότι θα εκπληρώσουμε μέσα στο βάθος τετραετίας αυτά που έχουμε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό”, πρόσθεσε.
Με αφορμή την αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι “η μεγάλη του παρακαταθήκη, ιδίως μετά το 1974 και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, είναι ότι τα μεγάλα και τα σημαντικά  τα κάνουμε όλοι μαζί”.

«Στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις σε κρίσιμες ώρες  δεν μπορεί να υπάρχουν» πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου