Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Βαρύ κατηγορώ στον Δήμαρχο Καλλιθέας από τους Δ. Συμβούλους Κ. Πολυχρονίδη & Α. Φωτόπουλο της Δ. Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας - Βάσω Μαργαρίτη »

Σε κοινή ανακοίνωση προχώρησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλλιθέας Πολυχρονίδης Κώστας και Φωτόπουλος Ανέστης της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας - Βάσω Μαργαρίτη » κατηγορώντας τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτριο Κάρναβο για αδιαφορία, αναλγησία και εν τέλει ολιγωρία καθώς εδώ και 3,5 μήνες οι άποροι δεν έχουν λάβει τρόφιμα από το κοινωνικό παντοπωλείο. Συγκεκριμένα αναφέρουν :
 
«Χωρίς τρόφιμα για τρεισήμισι μήνες έμειναν οι δικαιούχοι του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Καλλιθέας. Η αναλγησία, η παντελής έλλειψη προγραμματισμού και η αδιαφορία για τους πάσχοντες συμπολίτες μας, της διοίκησης Κάρναβου, ξεπέρασε κάθε όριο αυτή τη φορά. Άφησε χωρίς τρόφιμα 600 περίπου οικογένειες επί τρεισήμισι  μήνες. Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και το πρώτο δεκαπενθήμερο  Σεπτεμβρίου.
Είναι αδιανόητο να αφήνει ο Δήμος χωρίς τρόφιμα,  ακόμη και για μια μέρα, πολλώ μάλλον για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, φτωχούς συμπολίτες μας».
Συνεχίζουν ερωτώντας:

«Άραγε, ο κ. Κάρναβος και γενικά η διοίκηση πως αισθάνονται όταν εγνώριζαν ότι συμπολίτες μας δεν έχουν τα στοιχειώδη για να επιβιώσουν οι οικογένειές τους  όλο το καλοκαίρι ;
Σε ποιες ενέργειες προέβησαν για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και να μοιράσουν εγκαίρως τα τρόφιμα στους δικαιούχους;»

Κλείνουν θέτοντας την Διοίκηση του Δήμου προ των ευθυνών της.

«Η ευθύνη της διοίκησης για την καθυστέρηση είναι τεράστια. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Το ίδιο φυσικά έγινε  με τα καλοκαιρινά μπάνια για τους άπορους συμπολίτες μας όπου φέτος ξεκίνησαν στις 25 Ιουλίου! Όμως το γεγονός με την μη παροχή τροφίμων για τρεισήμισι μήνες ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Μιλάμε για μια ανάλγητη διοίκηση, χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας και παντελώς ανίκακη να χειριστεί σημαντικές υποθέσεις του Δήμου και να λειτουργήσει κοινωνικούς θεσμούς ακόμη και  αν τους βρίσκει έτοιμους.»
Δεν άφησαν ασχολίαστο και το γεγονός ότι η Διοίκηση Κάρναβου, ασχολείται κυρίως με το επικοινωνιακό κομμάτι αφήνοντας την πόλη στον αυτόματο πιλότο. Χαρακτηριστικά κλείνουν την ανακοίνωση τους : 

«Αντίθετα, πάντα βρίσκει χρόνο για ανούσιες γιορτές, πανηγύρια και φωτογραφήσεις».

Πηγη
http://www.kallitheapress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου