Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018

Βάσω Μαργαρίτη Διαψεύδει τις «Κασσάνδρες »....


Μέσα από μια σκληρή πολιτική αντιπαράθεση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στην πόλη μας, και μέσα από διαγραφές ,αλλά και ανεξαρτητοποιήσεις στελεχών της παράταξης  «Όλα για την Καλλιθέα μας », η Βάσω Μαργαρίτη βγαίνει τελικά όπως όλα δείχνουν ακόμα πιο δυνατή.

Οι προσπάθειες  απαξίωσης ,τόσο απέναντι στην παράταξη ,όσο και στο πρόσωπο της Βάσω Μαργαρίτη μέσα από κύκλους πολιτικούς, αλλά και μερίδα του τοπικού τύπου, αποβήκαν άκαρπες.

Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι η Βάσω Μαργαρίτη που στον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2014 η Καλλιθέα της έδωσε το 40% ,επάξια της αξίζει ο τίτλος , «Σιδηράς κυρίας της Καλλιθέας».

Για άλλη  μια φορά 
η Βάσω Μαργαρίτη διαψεύδει τις «Κασσάνδρες » που το τελευταίο διάστημα  την ήθελαν (τελειωμένη πολιτικά), και αυτό φάνηκε από την εκδήλωση για την ολομέλεια  της παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας»  την Τρίτη  11 Δεκεμβρίου 2018 σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας.
Στην εκδήλωση αυτή ,η Βάσω Μαργαρίτη προχώρησε και στην παρουσίαση των νέων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης, οι οποίοι είναι οι εξής :


Γραμμένου Γόγαλη Ελένη

Ζώτου Αγλαΐα

Κατωπόδη Αργυρώ

Ρουσσόπουλος Νίκος


Σαλτούτ Αλέξανδρος

Φλαμπουράρης Βασίλειος  

      
αποδεικνύοντας ότι η  παράταξη «Όλα για την Καλλιθέα μας» Βάσω Μαργαρίτη ,συνεχίζει την δυναμική παρουσία της στην πόλη μας, δίπλα και πάντα στον Δημότη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου