Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Τρόφιμα δεν υπάρχουν.. Μηνύσεις υπάρχουν... Δύσκολα τα Χριστούγεννα στην Καλλιθέα


Και ενώ τα τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες της Καλλιθέας θα έπρεπε να έχουν διανεμηθεί αυτές τις ημέρες λίγο πριν τα Χριστούγεννα ,δυστυχώς οι υπεύθυνοι του Δήμου Καλλιθέας σκέφτηκαν ότι μάλλον δεν τα έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μας οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους  αρκετές φορές  ήρθε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με το Βοήθημα που δίνεται στις άπορες οικογένειες τις ημέρες των εορτών.

Οι φωνές αρκετές έτσι ώστε να σταματήσει αυτό που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια της Διοίκησης του κυρίου  Κάρναβου, δηλαδή την διανομή των τροφίμων, ανοιχτά και δημόσια χωρίς καμία μέριμνα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, στη συμβολή των οδών Εσπερίδων και Ματζαγριωτάκη, πίσω από την πλατεία Δαβάκη.


Με την καλύτερη δυνατή  λύση στο θέμα αυτό να είναι ,να δίνεται το βοήθημα σε χρήμα είτε σε μορφή δωροεπιταγών έτσι ώστε οι συμπολίτες μας με σεβασμό, αξιοπρέπεια  και με διαφορετική ψυχολογία να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι από τα καταστήματα της πόλης μας.

Όμως η απόφαση του Διοίκησης  του κυρίου Κάρναβου ήταν διαφορετική και έτσι φέτος τα Χριστούγεννα  του 2019 πάνω από 1.500 οικογένειες απόρων συμπολιτών μας  θα μείνουν χωρίς φαγητό την ημέρα των Χριστουγέννων .....




Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τις μηνύσεις που κατέθεσε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα», κύριος Τρύφων Μπουγάς εναντίον του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλλιθέας ,θέλοντας με αυτόν το τρόπο  να βάλει φρένο στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που εμποδίζουν την «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα» να ασκήσει τα καθήκοντα της, όπως αποφάσισαν μέσα από την ψήφο τους οι δημότες.


Δύσκολα τα Χριστούγεννα στην Καλλιθέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου