Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Απομόνωση και Αποδοκιμασία της πρότασης Κάρναβου στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας.

 

Στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, η Αντιπολίτευση στηλιτεύεσαι όχι μόνο την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού τα σοβαρά θέματα συζητούνται στην Οικονομική Επιτροπή, αλλά και του απερχόμενου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, που λειτουργούσε παραταξιακά και πολλές φορές τορπίλιζε την ομαλή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Αντιπολίτευση σύσσωμη είχε καταγγείλει την συμπεριφορά του προέδρου, αλλά και την ανοχή που έδειχνε η Διοίκηση του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου στα φαινόμενα αυτά.

Οι λόγοι αυτοί οδήγησαν σύσσωμη την Αντιπολίτευση να καταψηφίσει την πρόταση της Διοίκησης του κ. Δημήτρη Κάρναβου για την θέση του προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο τον κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου.

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, η εκλογή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, δεν είχε την συναίνεση των άλλων παρατάξεων  του Δημοτικού Συμβουλίου

Έτσι από τους 45 Δημοτικούς Συμβούλους, η πρόταση της Διοίκησης του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου για την εκλογή προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας,  τον Δημοτικό  Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου, έλαβε μόνο 21 ψήφους.

Με τα αποτελέσματα να διαμορφώνονται ως εξής για το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας:

Πρόεδρος:  Κωνσταντίνος Ευσταθίου  21 ψήφοι

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Πολυχρονίδης  17 ψήφοι

Γραμματέας:  Άννα Παπαρούπα     21 Ψήφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου