Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΣ

 

Ο πρώην Αντιδήμαρχος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, προχώρησε σε δήλωση σχετικά με την παρουσία Αστυνομικών δυνάμεων, που έγινε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της οδού Μεγαλουπόλεως 41 στην Καλλιθέα την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022.

Αναφέρει αναλυτικά:

Οι περίοικοι του μικρού πάρκου επί της οδού Μεγαλουπόλεως 41 εκδηλώνουν τον τελευταίο καιρό την αντίδρασή τους στην επιλογή του κ. Δημάρχου και της διοίκησης του Δήμου να καταστρέψουν το λιγοστό πράσινο της περιοχής, προκειμένου να συγκαλύψουν εκ των ενόντων και με καθυστέρηση περίπου τριών ετών την αποτυχία τους να εξασφαλίσουν τις αναγκαίες υποδομές της προσχολικής αγωγής στην πόλη μας.

Καλούμε τον κ. Δήμαρχο και τη διοίκηση του Δήμου να συνειδητοποιήσουν ότι η Αστυνομία καμία πολιτική τους δεν μπορεί να προστατεύσει, εάν αυτή δεν είναι προϊόν διαλόγου και συμφωνίας με την κοινωνία. Αντί, συνεπώς, να καλούν τους αστυνομικούς, ας ακούσουν τους πολίτες. Είμαι βέβαιος ότι την ωριμότητα αυτής της στάσης και συμπεριφοράς αναμένουν από το Δήμο Καλλιθέας και οι αστυνομικές αρχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου