Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

«ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ»!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΟ


Έκπληξη προξένησε το γεγονός της επίσκεψης για την επιθεώρηση των εργασιών επί της λεωφόρου Θησέως (Ελευθερίου Βενιζέλου) στην Καλλιθέα του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη χωρίς την παρουσία του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου.

Για την πορεία των εργασιών βελτίωσης του οδοστρώματος επί της λεωφόρου Θησέως (Ελευθερίου Βενιζέλου) στην Καλλιθέα, ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης σε αυτοψία που πραγματοποίησε, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της περιφέρειας Α. Καλογερόπουλο και τον Σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας Κ. Λογοθέτη. 

Χωρίς όμως τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο,  ο οποίος μερικές ημέρες πριν, έκανε την αυτοπροβολή του στο έργο αυτό με βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κίνηση που μάλλον δεν άρεσε στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη.

https://www.facebook.com/dimitris.karnavos/videos/795534888184157

Με αποτέλεσμα ο Περιφερειάρχης να επιθεωρήσει το έργο μονός του χωρίς τον Δήμαρχο της πόλης τονίζοντας ότι :

«Αυτή τη χρονική στιγμή εκτελείται ένα σημαντικό έργο για την οδική ασφάλεια στο κέντρο ενός από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής, την Καλλιθέα. Η λεωφόρος Θησέως έχει να ασφαλτοστρωθεί πάνω από 25 χρόνια. Με παρέμβασή μας θα αναβαθμιστούν πάνω από 90 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, μέσα από ένα προϋπολογισμό 4 εκατ. ευρώ. Πάνω από όλα θέτουμε την ασφάλεια των πολιτών. Για να έχουμε ασφάλεια χρειάζονται πόροι. Με σωστή διαχείριση η Περιφέρεια Αττικής εκτελεί μαζί με τις υπηρεσίες της σημαντικά έργα όπως το συγκεκριμένο»

 Και το βίντεο με την επιθεώρηση του έργου, να έχει αναρτηθεί στον προσωπικό λογαριασμό του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη στο YouTube.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου