Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

‘’Κλείδωσε’’ Ο Μπουγάς Τρύφων υποψήφιος βουλευτής με το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλία Κασιδιάρη

 

Ο Τρύφωνας Μπουγάς είναι ένα πολύ γνωστό πρόσωπο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στα Νότια. Από το 2012 και μετά όποτε ανεξαρτητοποιήθηκε στο ΔΣ του Παλιού Φαλήρου (εκλεγμένος για πάνω από δυο δεκαετίες και αφήνοντας αξίωμα Αντιδημάρχου) είναι έκτοτε μπροστά στον αγώνα που κάνουν οι Έλληνες εθνικιστές.

Βασικό του όπλο τόσο η αναγνωρισιμότητά του, στον εθνικιστικό χώρο όσο και η αδιάκοπη παρουσία του και οι παρεμβάσεις του στα δρώμενα, παρά τις προσωπικές επιθέσεις και τις απειλές εναντίον του από τον αντεξουσιαστικό χώρο, αλλά και από παρακρατικά στοιχεία. Με στήριγμα τη νέα γενιά, αγκαλιάζεται από τους νεαρούς ψηφοφόρους των Ελλήνων του Ηλία Κασιδιάρη!

Μυστικό της δημοφιλίας του,  η καθημερινή τριβή με τον κόσμο και δη με τη νεολαία. Σε μια εποχή που οι περισσότεροι πολιτικοί νοιάζονται μόνον για την προσωπική τους επιβίωση, ο Τρύφωνας Μπουγάς που για 2,5 και πλέον χρόνια ήταν επικεφαλής των Ελλήνων εθνικιστών στην Καλλιθέα, ήταν δίπλα στα προβλήματα του Έλληνα και κυρίως κοντά στη νεολαία. Άπειρες οι φορές από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, που νέα παιδιά, ανεξάρτητα από ιδεολογίες και κομματικές ταυτότητες, ζήτησαν την συνδρομή του σε θέματα που τους απασχόλησαν. Όσο για την έμπρακτη απόδειξη (κι όχι στα λόγια) πως κάνει τόπο για τη νέα γενιά ήταν η περσινή του παραίτηση περίπου τέτοια εποχή από το ΔΣ του Δήμου Καλλιθέας ως επικεφαλής του συνδυασμού των Εθνικιστών, προκειμένου να παραχωρήσει τη θέση του στον πρώτο επιλαχόντα του ψηφοδελτίου του, προκειμένου να εκπαιδευτεί στον  στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θεωρείται από τα πιο καυτά ονόματα αυτή τη στιγμή και η συμβολή του στην ενίσχυση των Ελλήνων του Ηλία Κασιδιάρη, στον νευραλγικό Νότιο Τομέα (Β3) είναι καταλυτική

Με τεράστια απήχηση στις νεότερες ηλικίες έχει εισβάλλει δυναμικά και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που έχει, όπως φαίνεται και από την απήχηση που έχουν οι αναρτήσεις του, μεγάλη επιρροή στη νέα γενιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας και οι επόμενες προεκλογικές εκδηλώσεις του έμπειρου σε εκλογικές μάχες,  Τρύφωνα Μπουγά, θα έχουν ως επίκεντρο τη νεολαία και περιμένουμε με ενδιαφέρον τις επόμενες δράσεις του.

Όπως ο ίδιος άλλωστε ομολογεί, οφείλουμε οι πρεσβύτεροι να δώσουμε τη δύναμη και το βήμα, για να αρθρώσουν τον δικό τους λόγο για τη σωτηρία του Έθνους και της πατρίδας μας. Μαζί, σαν ένα με τους νέους Έλληνες θα δώσουμε τη μάχη για μια Ελεύθερη Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου