Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Τρύφωνας Μπουγάς... Οι υπόδικοι δημοτικοί σύμβουλοι της Καλλιθέας, δεν μπορούν να βάλουν φρένο στον κατήφορο τους.

 

Μέσα στην απόγνωση τους να μην υποστούν τη δικαστική βάσανο, προχώρησαν σε άλλη μια αντιδημοκρατική πράξη, που αποτελεί στην ουσία μια κίνηση αυτό-γελοιοποίησης και διασυρμού. Έφεραν ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να καταδικάσουν την κλήτευση τους σε δίκη.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει προηγούμενο στην πολιτική ιστορία του τόπου, όπου οι κατηγορούμενοι από όλο το ιδεολογικό φάσμα, έχουν στραφεί τόσο μαζικά εναντίον ενός ανθρώπου, τον οποίο τόσο ομαδικά ήθελαν να «εξοντώσουν» ως χαρακτήρα, προωθώντας με τις ενέργειες και την ρητορική τους και φυσικές επιθέσεις εναντίον του.

Μιας και μιλούν ορισμένοι για συνεργασίες, να φρεσκάρουμε σε κάποιους τη μνήμη. Είναι η Λαϊκή Συσπείρωση της Καλλιθέας που έχει στενή συνεργασία με τον Δήμαρχο, κάτι που ομολόγησαν άλλωστε και τα ίδια τα στελέχη της στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος, που θεωρείται πρόσωπο μέσα στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού, ο οποίος πάντοτε μιλάει με θέρμη για τους αγώνες του ΚΚΕ και με τα χρήματα του λαού της Καλλιθέας δίνει πνοή στα κτίρια των κομμουνιστοσυμμοριτών όπου γίνονταν διεργασίες για τον διαμελισμό της Ελλάδας . Έχουν το θράσος ορισμένοι να κατηγορούν εμένα για συνεργασία και υπόγειες διαδρομές με το κυβερνών κόμμα, προφανώς για να «ξεκαρφωθούν» οι ίδιοι, που αποδεδειγμένα τις ξέρουν και καλύτερα.

Για να λέμε την αλήθεια πάντως, ο Δήμαρχος που τέθηκε υπέρ του ψηφίσματος δεν έχει να ανησυχεί για κάτι. Αυτός δεν μπορεί να πάει κατηγορούμενος για οποιοδήποτε ψήφισμα στο ΔΣ.  Αντίθετα εκείνοι που έβαλαν την υπογραφή τους στην απόπειρα της ηθικής μας εξόντωσης από τους σταλινικούς ,ρισκάρουν την πολιτική καριέρα τους και το ποινικό τους μητρώο.

Στο κλείσιμο θέλω να θυμίσω πως  σύντομα θα υπάρξει και η κοινοποίηση των αγωγών, για να αποφασίσουν τα αστικά δικαστήρια το ύψος των αποζημιώσεων για τη συκοφαντική μου δυσφήμιση, όπως συνέβη και με την Εφημερίδα των Συντακτών.

 Εύκολο να εκλεγείς δημοτικός σύμβουλος, δύσκολο να γνωρίζεις τι μπορείς να ψηφίζεις!



Μπουγάς Τρύφων

Εθνικό Κόμμα Έλληνες

Υποψήφιος Βουλευτής

Β3 Νότιος Τομέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου