Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Τρύφων Μπουγάς: Θα δώσεις κι άλλη τετραετία σε αυτούς που σε κατέστρεψαν;

 

Όσο πλησιάζουμε προς την εκλογική μάχη της 21ης Μαϊου, τόσο πιο πολύ θα πρέπει να αναρωτηθεί ο Έλληνας ψηφοφόρος, τι ακριβώς διακυβεύεται σε αυτή την αναμέτρηση. Για να έχει μέλλον η πατρίδα, για να έχουν μέλλον τα παιδιά σας σε αυτόν τον τόπο θα πρέπει ν’ αναρωτηθείτε.

Τι έκανε η κυβέρνηση για την ασφάλεια των πολιτών, σε μια χώρα που έχει καταντήσει Κολομβία, με την εγκληματικότητα από τους κάθε λογής «ξένους πολιτισμούς» που ήρθαν εδώ. Από ανθρώπους που δεν έχουν κανένα σεβασμό στο γυναικείο φύλο, στην ανθρώπινη ζωή που έχουν μετατρέψει τις πόλεις μας σε Καμπούλ. Σε μια χώρα που αναρωτιόμαστε όταν μπούμε σε ένα τρένο, αν θα βγούμε ζωντανοί και σε αυτοκινητοδρόμους που χρυσοπληρώσαμε, αλλά είναι καρμανιόλες.

Τι έκανε η κυβέρνηση για τους μισθούς, τις συντάξεις, Μια κυβέρνηση που ως κόμμα είναι από χθες και με τη βούλα καταδικασμένο για μαύρη εργασία, στα κομματικά του γραφεία. Για μια κυβέρνηση που ψεύδεται με την αύξηση του μισθού, μιλώντας για τα μικτά χρήματα στον κατώτατο μισθό και όχι για τα καθαρά και για… φανταστικές αυξήσεις που πάνε να συναντήσουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό οι συνταξιούχοι και φυσικά αυτά που βρίσκουν είναι όλο και λιγότερα.

Όταν θα πάτε στην κάλπη αναρωτηθείτε τι έκανε η κυβέρνηση με τα δάνεια, ποια είναι η προστασία της πρώτης κατοικίας, για κατασχέσεις που θα παγώσουν για 50 μέρες, αλλά μετά θα συνεχιστούν και θ’ αυξηθούν σε ένταση.  Όταν θα πάτε να ψηφίσετε μην ξεχάσετε το ράλι στα τιμολόγια της ενέργειας και το πόσα καλείστε κάθε μήνα και για την ιδιωτικοποίηση που είναι έτοιμοι να κάνουν στο υπέρτατο αγαθό της ζωής μας, το νερό.

Οι εθνικιστές είναι όρθιοι, παρά τις διώξεις, παρα τις σφαίρες και τις φυλακές. Τα υπέμειναν όλα αυτά και είναι εδώ, για τον λαό, για το δίκιο, για την αλήθεια. Θα δώσουν τη μάχη και αυτό ακριβώς είναι που φοβάται το κόμμα των πολιτικών κομμάτων. Πριν πας στην κάλπη θυμήσου πως ψηφίζεις όχι μόνο για σένα, αλλά για τα παιδιά και τα εγγόνια σου. Μην ξεχάσεις τι έκαναν για 49 χρόνια αυτοί που σε κυβέρνησαν και αναρωτήσου αν θα μπορούσαν να σε σώσουν, αυτοί που σε κατέστρεψαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου