Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Παράσταση νίκης για Ασκούνη στην κεντρική ομιλία του! «Η Καλλιθέα μίλησε απόψε και μίλησε δυνατά»

 

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενωμένοι Μπροστά» Κώστας Ασκούνης έδωσε το «σάλπισμα της νίκης» στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου.

Εμφανώς συγκινημένος από τη θερμή ανταπόκριση των πολιτών και τη μεγάλη και εντυπωσιακή συγκέντρωση λίγες μέρες πριν τις εκλογές, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του, στην Πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα, ο Κώστας Ασκούνης τόνισε πως «η Καλλιθέα αποφάσισε και μίλησε καθαρά και δυνατά: Στις 8 Οκτώβρη βάζουμε τέλος σε 9 χρόνια παρακμής στην πόλη μας. Σπάμε την αδράνεια και τερματίζουμε τη μιζέρια και την ανικανότητα».

«Πιάνουμε ξανά τη σκυτάλη των Έργων και το νήμα να ξανακάνουμε την Καλλιθέα μια πρότυπη πόλη», ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή, λέγοντας τα εξής:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι 9 ολόκληρα χρόνια η απερχόμενη Δημοτική Αρχή ασχολήθηκε με την επικοινωνία και όχι με την κοινωνία. Όλοι γνωρίζουμε ότι η κακοδιαχείριση, ο παραγοντισμός, οι απευθείας αναθέσεις, οι φωτογραφικοί διαγωνισμοί, τα ρουσφέτια και η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος είναι η πάγια τακτική της απερχόμενης Διοίκησης. Η ανασφάλεια, η εγκατάλειψη, η απαξίωση, η κακοδιαχείριση είναι αυτά που ακούω παντού γύρω μου από τους συμπολίτες μας. Καταλήξαμε να είμαστε ο φτωχός συγγενής των Νοτίων Προαστίων».

«Μαζί μπορούμε να κάνουμε όλες τις ανατροπές που χρειάζεται η πόλη μας για να αλλάξουμε το βηματισμό του Δήμου μας», ανέφερε ο Κώστας Ασκούνης και συμπλήρωσε: «Δεν φοβόμαστε να ονειρευτούμε. Ναι, βάζουμε ψηλά τον πήχη και στοχεύουμε στα σημαντικά. Στο μέλλον των παιδιών της Καλλιθέας.

«Εμείς έχουμε όραμα και σχέδιο και το έχουμε αποδείξει, αντίθετα ο απερχόμενος Δήμαρχος, επί 9 συναπτά έτη, δεν έχει να επιδείξει κανένα δικό του έργο που να αναβαθμίζει την πόλη μας», υποστήριξε ο ίδιος, προτού δεσμευτεί στη συνέχεια πως από 1/1/2024:

«1.     Ο Δήμος θα δίνει 1000 ευρώ εφάπαξ για κάθε παιδί δημότη μας που γεννιέται.

2.       Απαλλαγή από Δημοτικά Τέλη

Για οικογένειες με 4 παιδιά και εισόδημα μέχρι 40.000 ευρώ.

Για οικογένειες με 3 παιδιά και εισόδημα μέχρι 30.000 ευρώ.

Για όσες οικογένειες έχουν μέλος ΑΜΕΑ και εισόδημα μέχρι 30.000 ευρώ.

3.       Δημιουργία Νέων Βρεφονηπιακών Σταθμών που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

4.       Επιδότηση από το Δήμο σε εργαζόμενες μητέρες για απογευματινή φύλαξη.

5.       Επέκταση του προγράμματος θερινών παιδικών κατασκηνώσεων.

6.       Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης μητέρων για την επανένταξή τους στην αγορά».


Κλείνοντας την ομιλία του ο Κώστας Ασκούνης και μέσα σε αποθέωση από τους πολίτες που «πλημμύρισαν» την πλατεία Δαβάκη, έδωσε το «σύνθημα» νίκης:

«Δεν κρύφτηκα ποτέ, μπήκα μπροστά, πάλεψα, αγωνίστηκα και έδωσα κάθε αναμέτρηση με όλο μου το είναι για αυτόν τον τόπο, μα πάνω από όλα για τους συμπολίτες μου. Σας κοιτάζω λοιπόν σήμερα κατάματα και σας λέω από την καρδιά μου να στηρίξετε την Παράταξή μας. Δώστε μας τη δύναμη να πάμε την Καλλιθέα μπροστά. 

Εμάς δεν μας κρατά κανείς, κανένα συμφέρον, κανένας εργολάβος! Πάμε λοιπόν ενωμένοι μπροστά. Στις 8 Οκτωβρίου δεν αφήνουμε ούτε μία ψήφο χαμένη για την πόλη που αγαπάμε, για μια μεγάλη νίκη!».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου