Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ενωμένοι για την Καλλιθέα ΤΑΚΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ Μαζί μπορούμε περισσότερα (Φώτο, Βίντεο)





Πλήθος κόσμου στην χθεσινή συγκέντρωση του συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟΙ για την ΚΑΛΛΙΘΕΑ» του υποψηφίου Δήμαρχου Τάκη Σκανδαλάκη.
Την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 και ώρα 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο Καλλιθέας έγινε η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Τάκη Σκανδαλακη Εκατοντάδες Καλλιθεάτες άρχισαν να συγκεντρώνονται περίπου από τις 18:00 στο πεζόδρομο του δημαρχείου. Η αίθουσα άρχισε να γεμίζει από τις 18:30. Λίγο πριν τις 19:00 ο πεζόδρομος έξω από το δημαρχείο ήταν γεμάτος με κόσμο, όπως και η είσοδος του δημαρχείου, οι σκάλες από το ισόγειο μέχρι την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας, το φουαγιέ, ενώ στην αίθουσα επικρατούσε το αδιαχώρητο.


Ο παλμός ήταν δυνατός και το μήνυμα ένα, ο Δήμαρχος είναι εδώ και ακούει στο όνομα Τάκης Σκανδαλάκης.

Ο κ.Τακης Σκανδαλάκης στην ομιλια του τόνισε τα ακόλουθα σημεία: « Προϋπολογίζουμε, κοστολογούμε και στρατηγικά επενδύουμε στην ευημερία της καθημερινότητας. Τονώνουμε την τοπική επιχειρηματικότητα. Βοηθάμε τους ασθενέστερους με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Δημιουργούμε την κάρτα δημότη για προνομιακή πρόσβαση σε υπηρεσίες, αγορές και παροχές προσωποποιημένου χαρακτήρα. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που θα κάνουν την πόλη μας φιλική, ασφαλή, νεανική, μια πόλη με ισορροπία ανάμεσα στο χθες και το αύριο».
Ο κ. Τάκης Σκανδαλάκης από το βήμα της πρώτης του προεκλογικής συγκέντρωσης με τον  διακριτικό τίτλο του συνδυασμού του «ΕΝΩΜΕΝΟΙ για την  ΚΑΛΛΙΘΕΑ», , διαγράφοντας τις διαχωριστικές γραμμές , καλεσε στο βήμα την υποψήφια δήμαρχο Καλλιθέας, με τον συνδυασμό «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΟΛΗ» κ. Φλώρα Βαζαίου.
Η μεγάλη προσέλευση που σημειώθηκε στην εναρκτήρια εκδήλωση και η ενθουσιώδης υποδοχή που επεφύλαξε το κοινό στον υποψήφιο Δήμαρχο επισφράγισαν τη σχέση εμπιστοσύνης του κ. Τάκη Σκανδαλάκη με τον κόσμο της Καλλιθέας για ένα καλύτερο αύριο για μια πόλη με όραμα και προοπτική.



 



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου