Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Κουίκ στέλνει στη Δικαιοσύνη δημοσκόπους – «Αθλιότητα – δολοφονική επίθεση»

Τα πυρά του πρώην υφυπουργού Επικρατείας Τέρενς Κουίκ δέχεται ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης για τη δημοσκόπηση που έκανε το πανεπιστήμιο και έδινε πολύ χαμηλά ποσοστά στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο κ. Κουίκ σε ερώτηση δημοσιογράφων στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5%» και στην ΕΡΑ Χανίων κάνει λόγο για «δολοφονική επίθεση» κατά του κόμματος.
«Η ανοχή μας εξαντλήθηκε. Έως εδώ. Από εκεί και πέρα θα τον συμπαρασύρει ένα πραγματικό «ποτάμι» νομικών αντιδράσεων από την πλευρά μας» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ.

Τι είπε αναλυτικά:

«Θα σταθώ ειδικότερα στην περίπτωση της αθλιότητας των «δημοσκοπήσεων» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που συνεργαζόταν με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Εδώ δεν μιλάμε για μια απλή αποτυχία όπου έδιναν 1.5% – 2% στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ δημιουργώντας την ψυχολογία στον κόσμο ότι η ψήφος τους σε εμάς είναι μια χαμένη ψήφος. Μιλάμε για μία ευθεία «δολοφονική» επίθεση σε βάρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως σχολίασε γενικότερα για τις δημοσκοπήσεις και ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος.
Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή ικμάδα αξιοπρέπειας, οφείλει ο «δημοσκόπος» Αν. Καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης, στέλεχος του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ», να παραδώσει την πανεπιστημιακή του θέση. Ειδάλλως, αν δεν το πράξει ο ίδιος, θα πρέπει να επιληφθεί η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς στο όνομα αυτού του κυρίου, διασύρεται βάναυσα η επιστημονική και επιμορφωτική αξιοπιστία του.
Εξάλλου θεωρώ δεδομένη την επικινδυνότητά του ή την ασχετοσύνη του, στο να μαθαίνει τα παιδιά μας την επιστήμη τους με απόλυτη διαστρέβλωση. Η ανοχή μας εξαντλήθηκε. Έως εδώ. Από εκεί και πέρα θα τον συμπαρασύρει ένα πραγματικό «ποτάμι» νομικών αντιδράσεων από την πλευρά μας.
Τέλος, δεν θέτω θέμα πώς είναι δυνατόν αυτός ο κύριος να πλασάρει «δημοσκοπικές» έρευνές του χωρίς να είναι μέλος της Ένωσης των Επαγγελματικών Εταιριών Δημοσκοπήσεων. Δεν το θέτω, γιατί απλούστατα και εκείνες έφαγαν το απόλυτο «μαύρο», όσα συγγνώμη και αν ζητούν εκ των υστέρων

ΥΓ: Αυτές οι άθλιες «δημοσκοπήσεις» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έγιναν επ’ αμοιβή; Ή στο δωρεάν;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου