Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Έδινες 2.000 ευρώ για δίπλωμα οδήγησης; Το έπαιρνες...


Έδινες 2.000 ευρώ για δίπλωμα οδήγησης; Το έπαιρνες... στο σπίτι σου, χωρίς καν να δώσεις εξετάσεις οδήγησης ή σήματα. Πώς ξετύλιξαν οι Αρχές το κουβάρι του άκρως επικίνδυνου κυκλώματος που έβγαζε διπλώματα... αβέρτα. Ήταν και "κιμπάρηδες" αφού μαζί με το δίπλωμα αυτοκινήτου, έδιναν... δώρο και δίπλωμα μηχανής, ακόμη κι αν δεν ήξερες ούτε ποδήλατο. Ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, πολυτελή αυτοκίνητα και "μεγάλη ζωή" οι παράγοντες που "έκαψαν" τα μέλη της σπείρας.

 Δίπλωμα οδήγησης στο σπίτι… αβάδιστα και αβίαστα, έστελναν σε πολίτες που διέθεταν “βαρύ” πορτοφόλι να πληρώσουν, υπάλληλοι παραρτήματος της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και δυο σχολές οδηγών στα Νότια προάστια της Αττικής, οι οποίοι στην κυριολεξία είχαν… θησαυρίσει από την φάμπρικα “μαϊμού” διπλωμάτων.

Το μεγάλο κύκλωμα για το δίπλωμα οδήγησης εξαρθρώθηκε έπειτα από ενδελεχείς έρευνες που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, οι “Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. δηλαδή, συλλαμβάνοντας διευθυντή παραρτήματος της Περιφέρειας Αττικής (Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών), 6 υπαλλήλους της ίδιας Υπηρεσίας, αλλά και δυο ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης, οι οποίοι φέρεται να συμμετείχαν στο κύκλωμα.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου