Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Αυτός είναι ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ !!!


 Δεν θα κάνει πίσω, αν δεν πετύχει αυτό που θέλει.
Πεισματάρης και "πολεμιστής", εκρηκτικός και επίμονος, δεν φοβάται τις συγκρούσεις, βάζει ολοένα νέους στόχους και προσπαθεί να τους πετύχει χωρίς να υπολογίζει το κόστος.
Γροθιά στο μαχαίρι, αν χρειαστεί. Πάντα για να γίνονται διαδοχικά βήματα προόδου. Όχι για τη λεζάντα, δεν την έχει ανάγκη.

Άλλος στη θέση του, μπορεί να είχε αποτραβηχτεί, να έβαζε νερό στο κρασί του, να έψαχνε γέφυρες για να σβήσει... φωτιές. Κάποιος άλλος, ναι, εκείνος όχι, ακόμη και με προσωπικό κόστος.
Κάποιοι λένε ότι είναι επιθετικός παίκτης. Και δεν έχουν άδικο. Δεν του αρέσει η άμυνα σε κανένα επίπεδο. Θα επιλέξει συνήθως τη σύγκρουση κι όποιος αντέξει.
Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Η απόφασή του, όμως, να πάρει ξεκάθαρη θέση στο μεγάλο εθνικό θέμα πρέπει να του αναγνωριστεί καθολικά.
Άδραξε ασφαλώς την ευκαιρία για να στείλει φαρμακερά βέλη προς διάφορες κατευθύνσεις που θεωρεί ότι βρίσκονται εχθροί δικοί του και της πατρίδας μας.
Ως καλός καπετάνιος, άλλωστε, ή θα οδηγήσει όπως θέλει το καράβι μέχρι την άλλη άκρη της διαδρομής, ή θα είναι ο τελευταίος που θα εγκαταλείψει. Τίποτα περισσότερο, τίποτα διαφορετικό, τίποτα ενδιάμεσο.
Όλα στο μάξιμουμ, μέχρι τα άκρα. Όποιος προτιμάει την ησυχία, ας την αναζητήσει κάπου αλλού.
Δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την κορυφή για την Ελλάδα και τους Έλληνες, όπως την έχει φανταστεί και ορίσει.
Με κάθε κόστος, χωρίς να υπολογίζει εχθρούς, αντιπάλους ή φουρτούνες.

Αυτός είναι ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.-


Οι φωτογραφίες είναι από την παρουσίαση Ευρωβουλευτών των ΑΝ.ΕΛ. στο Ζάππειο που έγινε την Τρίτη 16 Απριλίου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου