Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Αντιπολίτευση υπάρχει.... Διοίκηση (θα) υπάρχει....


Εδώ θα μου επιτρέψετε να πω ότι για μια καλή διοίκηση στην πόλη χρειάζεται μια καλύτερη αντιπολίτευση.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας ο οποίος στην πρώτη του θητεία ως δήμαρχος 2014 - 2019 τα βρήκε όλα εύκολα, διότι από την μεριά της αξιωματικής αντιπολίτευσης  αλλά και της αντιπολίτευσης γενικά δεν υπήρχε καμία αντίδραση, σε πολλά από τα θέματα τα οποία η διοίκηση του έφερνε στο Δημοτικό Συμβούλιο, με αποτέλεσμα να έχει συνηθίσει σε αυτήν την αντιμετώπιση.

Άρα αν εδώ θυμηθούμε και τα λόγια των αντιπολιτευόμενων τότε, που ήταν όπως, «η χειρότερη διοίκηση που πέρασε ποτέ - δεν έκανε τίποτα για την πόλη»,  και πολλά άλλα τα οποία ξεστόμιζαν τα προηγούμενα χρόνια, και μετά αγκαλιάστηκαν και συνδιοικούν μαζί την πόλη. Αντιλαμβανόμαστε ξεκάθαρα ότι ο Δήμαρχος Καλλιθέας έχει συνηθίσει σε αυτό το μοντέλο διοίκησης.

Και εδώ αρχίζει το (πρόβλημα) για τον Δήμαρχο ,διότι μετά και τις τελευταίες εκλογές  στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου είναι η παράταξη του πρώην Δημάρχου κ. Κώστα Ασκούνη,  ο οποίος ασκεί μια δυναμική αντιπολίτευση και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Βλέπουμε λοιπόν δημοσιεύματα, μετά και από την έντονη υπόδειξη του κ. Κώστα Ασκούνη σε θέματα ασφαλείας  για εργαζόμενους  του Δήμου, να έρχονται στην δημοσιότητα και να δείχνουν τις λάθος αποφάσεις που επικρατούν στον Δήμο Καλλιθέας.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο Δήμαρχος Καλλιθέας  και Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Κάρναβος σε ένα τόσο σοβαρό  θέμα όπως η πανδημία του Κορονοϊου, παίρνει τόσο ελαφρά τα θέματα ασφαλείας  τόσο για τους εργαζόμενους του Δήμου άλλα και για τους πολίτες της πόλης μας.

Και με όλα αυτά βλέπουμε, ακούμε, αντιλαμβανόμαστε, ότι Αντιπολίτευση υπάρχει, αλλά το πρωτεύων θέμα είναι, να ΥΠΑΡΧΕΙ πρώτα η Διοίκηση του Δήμου μας.





Φώτης Πεχλιβανίδης
Συντάκτης - Αρθρογράφος-Social Reporter
Μέλος στην «Ένωση Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου