Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!! ΕΔΩ & 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 19 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ του Δημοτικού Ωδείου Καλλιθέας.

 

Μέσα σε όλη αυτήν την Υγειονομική κρίση που πλήττει όλους μας, δυστυχώς είναι και η οικονομική κρίση.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι εδώ και 6 μήνες μένουν απλήρωτοι οι 19 Καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Καλλιθέας, οι οποίοι Προσέξτε, Εργάζονται μέσω Τηλεκπαίδευσης.

Είναι Ντροπή για την Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας και αποτελεί Σκάνδαλο για την κοινωνία της πόλης, αν είναι δυνατόν, τέτοια θέματα να φτάνουν στα ΜΜΕ για να μπορέσουν να βρουν το δίκιο τους οι Εργαζόμενοι.

Άμεση ήταν και η αντίδραση με δελτίο τύπου του πρώην Δημάρχου Καλλιθέας και  Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας κ. Κώστα Ασκούνη, ο οποίος ζητά από τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, να αναλάβει  τις Ευθύνες του και συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Ελληνική κοινωνία και τους εργαζόμενους, με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 19 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ του Δημοτικού Ωδείου, οι οποίοι εξακολουθούν να εργάζονται ανελλιπώς μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας έχει 500 περίπου μαθητές, είναι από τα μεγαλύτερα της χώρας, προσφέρει υψηλού επιπέδου μουσική παιδεία και οι καθηγητές, παρότι απλήρωτοι, συνεχίζουν με αυταπάρνηση να εργάζονται.

Η ανάλγητη αυτή στάση της Δημοτικής Αρχής έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους σε απόγνωση …

Καλούμε τον Δήμαρχο να αναλάβει τις ευθύνες του και να καταβάλλει άμεσα τα οφειλόμενα χρήματα στους καθηγητές. »   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου