Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας επισκέφθηκε τη Δευτέρα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

 

Σε δήλωσή της, ευχήθηκε σε παιδιά και εκπαιδευτικούς «μια ασφαλή και αποδοτική σχολική χρόνια, χωρίς κινδύνους για την υγεία τους και νέα μαθησιακά κενά».

Παράλληλα, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι δεν πάρθηκε κανένα μέτρο προφύλαξης. «Ο συνωστισμός στις τάξεις επαναλαμβάνεται. Οι εμβολιασμοί καθυστερούν. Και το απαράδεκτο, θα κλείνει τμήματα μόνο όταν έχουν κολλήσει μαζικά οι μαθητές τον ιό και τον έχουν μεταφέρει στην οικογένειά τους». Η κ. Γεννηματά, κάλεσε εκπαιδευτικούς αλλά και τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να εμβολιασθούν.

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας.

«Εύχομαι στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς μια ασφαλή και αποδοτική σχολική χρόνια, χωρίς κινδύνους για την υγεία του και νέα μαθησιακά κενά. Δυστυχώς η Κυβέρνηση επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη. Κανένα μέτρο προφύλαξης δεν πάρθηκε. Ο συνωστισμός στις τάξεις επαναλαμβάνεται. Οι εμβολιασμοί καθυστερούν. Και το απαράδεκτο θα κλείνει τμήματα μόνο όταν έχουν κολλήσει μαζικά οι μαθητές τον ιό και τον έχουν μεταφέρει στην οικογένεια τους. Καλώ όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές  της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να εμβολιασθούν. Καλώ τον ΕΟΔΥ να χρησιμοποιήσει κινητά συνεργεία στα σχολεία για ενημέρωση και ενίσχυση των εμβολιασμών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου