Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 

Δελτίο τύπου, που εξέδωσαν από κοινού οι Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Καλλιθέας

«ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ, «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ», «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ», «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ», αναφορικά με την οργάνωση της σημερινής δια ζώσης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο.

Καλλιθέα, 27/09/2021

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

«ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ, «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ», «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ», «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» 

  

 

Οι δημοτικές παρατάξεις «Προοπτική Ζωής», «Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας», «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» και «Μια Πόλη στο Δρόμο» εκφράζουν την αντίθεσή τους στην επιλογή της διοίκησης του Δήμου να προβεί στην οργάνωση της σημερινής δια ζώσης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο, χωρίς να εγγυάται τη συμμετοχή ούτε όλων των μελών του, ούτε των ενδιαφερομένων πολιτών και εκπροσώπων φορέων, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. 

 

Το γεγονός αυτό, που οδηγεί σε περαιτέρω απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου, δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι η διοίκηση του Δήμου χρησιμοποιεί τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, προκειμένου να αποφύγει το διάλογο και την ανάδειξη των μεγάλων ευθυνών της σε σειρά προβλημάτων της πόλης. 

 

Οι δημοτικές παρατάξεις καλούν τη διοίκηση του Δήμου να υλοποιήσει αμέσως την πρότασή τους για την αξιοποίηση και την ενίσχυση της κατάλληλης τεχνολογικής υποδομής της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 1ου Γυμνασίου - Λυκείου Καλλιθέας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου