Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

ΒΟΜΒΑ!!! ΣΕ ΔΙΚΗ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΝΑΒΟΣ

 


Μήνυση κατά του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου και τους συνεργάτες του για Συκοφαντική Δυσφήμηση, από τους Ναυταθλητικούς Ομίλους.

Σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22/4/2019, ο Δήμαρχος Καλλιθέας  κος Κάρναβος ισχυρίστηκε πως οι Ναυταθλητικοί όμιλοι τηρούν ΟΜΕΡΤΑ για τα μέλη τους, δηλαδή εξίσωσε τους Ναυτικούς Ομίλους με παράνομες οργανώσεις ΜΑΦΙΑΣ που αποκρύβουν τις παράνομες πράξεις τους. Τα ίδια περίπου ισχυρίστηκε και ο τότε Πρόεδρος του ΟΠΑΑ κος Ευστάθιου.

Αυτούς τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς με πρόσθετα συκοφαντικά για τους Ναυταθλητικούς Ομίλους σχόλια, με εικόνα και κείμενο μετέφερε κατ΄ εξακολούθηση σε διαδικτυακά μέσα που διέθετε γνωστός Δημοσιογράφος στην Καλλιθέα, χωρίς να αναφέρει ούτε μία φράση από τις απαντήσεις που έδωσαν οι εκπρόσωποι των ομίλων.

Και οι τρεις μηνύθηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέστησαν οι Διοικήσεις και τα μέλη των Ομίλων και παραπέμπονται από τον εισαγγελέα σε δίκη στις 16/9/22 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Για την Ιστορία, τον Απρίλιο του 2019 και εν μέσω προεκλογικής περιόδου,  Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος και οι συνεργάτες του, Αιρετοί και μη, στην προσπάθεια τους να αδράξουν ψήφους και θέλοντας να ευχαριστήσουν το κοινό τους, δεν δίστασαν να καταπατήσουν δικαιώματα, να αμαυρώσουν και να συκοφαντήσουν ψυχές, με μόνο τους μέλημα την επανεκλογή τους στην εξουσία και την Δημαρχιακή Καρέκλα.

Μόνο που το «ψέμα έχει κοντά ποδάρια» όπως λέει και ο σοφός λαός μας, και η αλήθεια αρχίζει να φαίνεται.

Οι Ναυταθλητικοί Όμιλοι σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«....Συνεχείς οι επιθετικές ενέργειες εναντίον των ομίλων ΝΟΤΚ – ΣΕΑΝΑΤΚ - ΙΟΠ ΔΕΗ – ΝΑΟΕΦΚ - ΣΙΠ ΟΤΕ από το 2015 έως και σήμερα από το Δήμαρχο Καλλιθέας κο Κάρναβο, τον παλαιό Πρόεδρο του ΟΠΑΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ κο Ευσταθίου και τον νέο Πρόεδρο κο Κωστάκη.

 Η Καλλιθέα διαθέτει την μοναδική Ναυταθλητική Μαρίνα στην Ελλάδα, η οποία σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των Ναυταθλητικών ομίλων που προϋπήρχαν εκεί, (γραφεία, αίθουσες διδασκαλίας, χώροι παρουσιάσεων κλπ), οι οποίοι όμως βρίσκονται υπό συνεχή διωγμό.

 Αξίζει να αναφέρουμε πως είμαστε τα μόνα αθλητικά σωματεία στην Καλλιθέας, από τα οποία ο Δήμος απαιτεί και λαμβάνει χρήματα ως Λιμενικά τέλη, σύμφωνα με το ΦΕΚ 201, από το 2017 (περίπου 100.000€ ανά έτος), για να αθλούμαστε, ενώ σχεδόν όλα τα άλλα αθλητικά σωμάτια της πόλης, τα επιχορηγεί.

Δεν λαμβάνει υπ όψη, πως έχουμε φέρει στην Ελλάδα Ολυμπιακά, Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά μετάλλια και πως έχουμε σηκώσει την Ελληνική Σημαία και έχουμε ακούσει τον Εθνικό μας Ύμνο στα πέρατα του κόσμου.

Φοβόμαστε πως ίσως στη σκέψη του Δημάρχου υπάρχουν σχέδια για εμπορική χρήση της Μαρίνας και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος της συνεχούς δίωξης μας, ώστε να εξαντληθούμε οικονομικά και να μην μπορούμε πλέον να αντιδράσουμε.

 Ο Δήμαρχος Καλλιθέας ενώ ισχυρίζεται σε δημόσιες συζητήσεις πως κόπτεται για την νομιμότητα, δεν εφαρμόζει απόφαση στου Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, του ΣτΕ, και μας έχει, με πλήθος ενεργειών, σε συνεχή διωγμό απροκάλυπτα...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου