Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

ΚΤΥΠΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ!!! Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ «ΤΩΡΑ Καλλιθέα»

 

Με αιχμές για κατευθυντήριες υποδείξεις από την Διοικούσα Αρχή, προχώρησε στην παραίτηση από την Δημοτική Παράταξη «Τώρα Καλλιθέα»  και ανεξαρτητοποίηση της, η Κοινοτική Σύμβουλος Καλλιθέας κα. Αικατερίνη Ευτυχιάδου .

Η οποία σε επιστολή της, μεταξύ άλλων αναφέρει, «…Με σεβασμό στον κόσμο που με ψήφισε, έχω μια φωνή χωρίς κατεύθυνση και υπόδειξη από τη διοικούσα αρχή, παρόλο που μου είχε ζητηθεί, το οποίο και πλέον επισήμως γνωστοποιώ …Η δέσμευσή μου είναι απέναντι στους Καλλιθεάτες και στο όραμα για ανάπτυξη και βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών της πόλης μας και όχι σε μια παράταξη που συστήθηκε προεκλογικά ως ανεξάρτητη για να συνεργαστεί μετεκλογικά με το χώρο που αντιπολιτεύονταν…».

Η Ιστορία έχει ως εξής:

 Στις εκλογές του 2019 η Δημοτική Παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» του κ. Λάζαρου Λασκαρίδη αφού πολιτεύτηκε με αντιπολιτευτικό λόγο, απέναντι στην Διοικούσα Αρχή της παράταξης του Δημάρχου Καλλιθέας κ.  Δημήτρη Κάρναβου, ζητώντας από τους πολίτες της Καλλιθέας να στηρίξουν τον αγώνα της παράταξης του για ελπίδα, νίκη και  ανατροπή.

(Ηλεκτρονική Εφημερίδα "ο Ρεπόρτερ της Καλλιθέας" (www.reporterkallitheas.gr). Βράδυ Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου 2019. Συνεστίαση Δημοτικής Παράταξης "ΤΩΡΑ Καλλιθέα". Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης)

 Εξαργύρωσε όμως μετέπειτα, με έμμισθες θέσεις στην Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, τις ψήφους των πολιτών που τον εμπιστευτήκαν.

Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, η παράταξη του κ. Λάζαρου Λασκαρίδη αφομοιώθηκε λόγο και της συνεργασία της με την Διοικούσα παράταξη του Δημάρχου Καλλιθέας.

Αυτό καταμαρτυρεί και η συνεχείς παραιτήσεις των στελεχών, της Δημοτικής Παράταξης του κ Λάζαρου Λασκαρίδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου