Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Ντροπή και Αίσχος!!!«Πλαστογράφησαν» την ψήφο της τ. Βουλευτού Τάνιας Ιακωβίδου

 

Σε μια πραγματικά αδιανόητη και άκρως σοβαρή καταγγελία, προέβη στη «Ζούγκλα», η δημοσιογράφος και τέως βουλευτής, Τάνια Ιακωβίδου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, πήγε να ψηφίσει στις εκλογές της ένωσης τέως βουλευτών και Ευρωβουλευτών κι εκεί την ενημέρωσαν ότι ψήφισε άλλη συνάδελφός της, η Μαρία Καρρά, για λογαριασμό της (!!!). Μάλιστα, για να το πράξει, παρουσίασε στην εφορευτική επιτροπή, ενυπόγραφη εξουσιοδότηση της κ. Ιακωβίδου.

Στο άκουσμα όλων των παραπάνω, η καταγγέλλουσα «έπεσε από τα σύννεφα» και εξανέστη, όπως ήταν φυσικό, ζητώντας άμεσα εξηγήσεις. Μάλιστα όταν ζήτησε να της προσκομίσουν την…περίφημη εξουσιοδότηση, που φυσικά δεν είχε ποτέ δώσει, γράψει και υπογράψει, διαπίστωσε ότι πλαστογράφησαν τον γραφικό χαρακτήρα και την υπογραφή της, ενώ δεν είδε πουθενά να υπάρχει επικύρωση για το γνήσιο της υπογραφής της.

Η επόμενη κίνηση της, αφού διαμαρτυρήθηκε κατά πάντων, ήταν να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα και να υποβάλλει μήνυση εναντίον της Μαρίας Καρρά όπως και των υπολοίπων ηθικών αυτουργών, ζητώντας τη σύλληψη της με την διαδικασία του αυτοφώρου, κάτι που επί του παρόντος μετά από σχεδόν 24 ώρες δεν έχει συμβεί.

Το αποκορύφωμα όλων;  Ότι της πρότειναν να ψηφίσει στις εκλογές με εξουσιοδότηση κάποιου τρίτου,  ο οποίος δεν ήταν παρών όταν τον αναζήτησε, κι όπως η ίδια διαπίστωσε, οι εν λόγω εξουσιοδοτήσεις κυκλοφορούσαν στη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας όπως τα… φέιγ-βολάν.

Αν ισχύουν, λοιπόν, όλα τα παραπάνω, υπάρχει ξεκάθαρη νοθεία στο αποτέλεσμα των εκλογών, ειδικότερα αν αυτό κριθεί με διαφορά λίγων ψήφων, ανάμεσα στις παρατάξεις. Ακόμη χειρότερα δε, αν η τελική διαφορά κριθεί σε μια, δύο ή τρείς ψήφους, δεδομένου ότι η ψήφος της... Τάνιας Ιακωβίδου, δεν θα πρέπει να προσμετρηθεί ποτέ στο τελικό αποτέλεσμα μετά την καταγγελία της.

Πηγη

https://www.zougla.gr/greece/article/plastografisan-tin-psifo-tis-t-vouleftou-tanias-iakovidou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου