Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Ο Εισαγγελέας είναι έτοιμος να ασκήσει βαριές ποινικές διώξεις κατά του Δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου

 

Οι γιατροί έπαψαν να δίνουν την παραμικρή ελπίδα καθώς βρέθηκε και δεύτερο αιμάτωμα.

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Αντιδημάρχου Καλλιθέας, Λάζαρου Λασκαρίδη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Λ. Λασκαρίδης παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση. Μάλιστα οι γιατροί έπαψαν να δίνουν την παραμικρή ελπίδα καθώς βρέθηκε και δεύτερο αιμάτωμα. Παράλληλα έχουν φτάσει καταγγελίες κατά του Δημάρχου Καλλιθέας στη Δικαιοσύνη και εάν τελικά καταλήξει ο Λασκαρίδης θα ασκηθούν βαριές ποινικές διώξεις.

Η κοινωνία της Καλλιθέας (βράζει) μετά και το απαράδεκτο ατύχημα  στην Δημοτική Βιβλιοθήκη που είχε σαν αποτέλεσμα τον Βαρύτατο τραυματισμό του Αντιδημάρχου Λάζαρου Λασκαρίδη.

Τα Προβλήματα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλλιθέας είναι πολλά, στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην παραλία, ακυρώνονται αγώνες και έχουμε και τραυματισμούς σε παίκτες από την κακή συντήρηση του τάπητα, ενώ και η εικόνα στους άλλους χώρους του γηπέδου μας δείχνει εγκατάλειψη, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Καλλιθέας «Έσπερος» όταν βρέχει πλημυρίζει, αλλά και σε πολλές δημοτικές χαρές που παίζουν παιδιά, υπάρχουν θέματα συντήρησης.

Και ενώ υπάρχει πληθώρα προβλημάτων στις δημόσιες κτιριακές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλλιθέας, η Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου, σφυρίζει αδιάφορα, προσπαθώντας πάντα να επιρρίψει τις ευθύνες στους (Άλλους).

Δεν έχουν καταλάβει ότι αυτή η καραμέλα (περί ευθύνης άλλων) τέλειωσε, διοικούν τον Δήμο Καλλιθέας 9 χρόνια και επιτέλους θα πρέπει να  συνειδητοποιήσουν, ότι ΤΩΡΑ την ευθύνη την έχουν αυτοί.

Οι δημότες της Καλλιθέας, τους έδωσαν την ευκαιρία να διοικήσουν τον Δήμο Καλλιθέας αυτά τα 9 χρόνια και το μόνο που τελικά διαφαίνεται είναι, ότι είναι χειρότεροι όλων.

Δυστυχώς αυτό το τραγικό ατύχημα φέρνει στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις του Δήμου Καλλιθέας και όχι μόνο.

Ένα ατύχημα, που και σε αυτό η Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Κάρναβου, προσπάθησε την ίδια στιγμή να το υποβαθμίσει, με τη συνέχιση της εκδήλωσης .

Ένα τραγικό ατύχημα που εδώ και 7 ημέρες δεν έχουν το σθένος να βγάλουν μια ανακοίνωση.

Η αφωνία του Δημάρχου Καλλιθέας κ Δημήτρη Κάρναβου, όσο και της Δημοτικής Αρχής, (βγάζει) ενοχές.

1 σχόλιο:

  1. Στην Πετμεζά όταν βρέχει οι κάτοικοι δεν μπορούν να πάνε σπίτι τους, ούτε και οι πιστοί στην υπάρχουσα εκκλησία. Βάζουν παλέτες και μαδέρια για να προσεγγίσουν. Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων πήγε εκεί προεκλογικά με έναν κάτοικο και δεσμεύτηκε να λύσει το πρόβλημα. Δεν ξαναπέρασε ούτε από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή