Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Θάνατος Λάζαρου Λασκαρίδη: Ένας Μήνας πέρασε και Ούτε μια Λέξη για το Πώς και το Γιατί …..

 Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 16 Μαΐου 2023, ακούσαμε τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο, να λέει ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δυο μήνες για να βγει το πόρισμα από την ΕΔΕ, που έχει ξεκινήσει και τέλος πάντων, κακώς η αντιπολίτευση το έχει κάνει μείζον θέμα.

Ενώ συνέχισε λέγοντας, ότι και τα μέσα ενημέρωσης που συνεχίζουν και ασχολούνται με το θέμα, είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις, τους το κάνουν για  πολιτική εκμετάλλευση και όλο αυτό το θεώρει πολίτικο ξεπεσμό.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια, για να χαρακτηριστεί αυτή η στάση από μέρους του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου.

Φυσικά δεν περιμέναμε κάτι άλλο, όταν από την πρώτη στιγμή που έγινε αυτό το θανατηφόρο ατύχημα όπως εξελίχτηκε, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Καλλιθέας, συνέχισαν την εκδήλωση σαν να μην συνέβη τίποτα.

Αυτή η αντιμετώπιση τόσο την ώρα του θανατηφόρου ατυχήματος, αλλά και η μετέπειτα στάση του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη  Κάρναβου εδώ και ένα μήνα, είναι που εξοργίζει περισσότερο τους πολίτες.

Θα πρέπει επιτέλους η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, να καταλάβουν ότι οι πολίτες εγείρουν ερωτήματα: ευθύνης, λογοδοσίας, πολιτικών και ποινικών ευθυνών, που αφορούν στον τραγικό θάνατο του Αντιδημάρχου Καλλιθέας Λάζαρου Λασκαρίδη.

Οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις……

Και εμείς, τα μέσα ενημέρωσης, έχουμε την πρόθεση να μην σταματήσουμε μέχρι να απαντηθούν…….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου