Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Μπουγάς Τρύφων : Eυρωεκλογές 2024! Το Εθνικό Μέτωπο μοναδική εθνικιστική επιλογή.

 

Η στροφή για την είσοδο στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου βρίσκει το πολιτικό σύστημα σε φάση πλήρους αποδόμησης και αποδρομής.

Μέσα σ' ένα κλίμα συγκάλυψης σκανδάλων αλλά και του εγκλήματος των Τεμπών, εισαγγελικών προτάσεων που ξεσηκώνουν την έτσι κι αλλιώς κλονισμένη εμπιστοσύνη του κόσμου στην Δικαιοσύνη.   Δυστυχώς όμως για το λεγόμενο δημοκρατικό τόξο (και ευτυχώς για μας), τα περιθώρια χειραγώγησης του εκλογικού σώματος έχουν στενέψει όσο ποτέ άλλοτε και το ακροατήριο στο οποίο απευθύνονται σημαντικά περιορισμένο. Κι αυτό γιατί και οι νομοθετικές ενέργειες των τελευταίων εβδομάδων, αλλά και η στήριξη όσων την πρόσφεραν σε αυτά τα νοσηρά νομοσχέδια, έχει περιορίσει οριστικά και αμετάκλητα το κοινό που θα στοχεύσουν προς άγρα ψήφων οι ψευτοδεξιοί και οι ψευτοπατριώτες.

Οι επιλογές του κυβερνώντος κόμματος, αποδεικνύουν άλλωστε πως ήδη έχουν πάρει το μήνυμα πως δεν χωράει άλλη εξαπάτηση, ειδικά στο δεξιό ακροατήριο. Για αυτό άλλωστε διαπιστώνουμε πως ήδη οι υποψηφιότητες που έχει επιλέξει το κυβερνών κόμμα για το ευρωψηφοδέλτιο της, αποτελούνται από πολλές πασοκικές επιλογές του σκληρού του πυρήνα, όπως η Χριστοφιλοπούλου, η Πατουλίδου, ο Δήμας, ο Καρανικόλας, αλλά και ο ποταμίσιος Δημήτρης Τσιοδρας. Επιλογές που έχουν φέρει ήδη στα κάγκελα, πολύ κόσμο ακόμα και μέσα στη γαλάζια παράταξη.

Βέβαια δεν σοκάρεται κανείς από το γεγονός πως η ΝΔ απευθύνεται πλέον μόνον σε μη δεξιό ακροατήριο. Οι επιλογές του κοινού της είναι ξεκάθαρες από τη στιγμή που διάλεξε να πάρει τον δρόμο του εκφυλισμού των ηθών και των αρχών που μας διέπουν ως έθνος. Ο μεγάλος κίνδυνος ελλοχεύει στα δήθεν πατριωτικά-ψευτο-εθνικιστικά κόμματα που ετοιμάζονται να κατέλθουν στις ευρωεκλογές με διάφορες περίεργες επιλογές και με μπόλικη δόση show biz.

Ο άνθρωπος που… επικοινωνεί αποκλειστικά με τον Χριστό ετοιμάζεται να κατεβάσει την επιλογή του αρχηγού της Εθνικής του 2004, Θ. Ζαγοράκη που όμως βολιδοσκοπείται και από το ΠΑΣΟΚ. Την ίδια στιγμή που ακούσαμε από έναν άλλο που του έταξαν κόμμα, αλλά δεν του το άφησαν ποτέ, να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο πως θα κατέβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ανάχωμα που θα κατεβάσει τον Νίκο Καρβέλα που δεν είχε καν ιδέα όταν ρωτήθηκε σχετικά. Τέτοιες επιλογές που θα στοχεύσουν σε προβεβλημένα άτομα, αμφιβόλου ιδεολογικής προέλευσης θα κάνουν μπόλικες, τα δήθεν εθνικιστικά κόμματα που έχουν ήδη μπει στο κοινοβούλιο. Με αυτόν τον τρόπο ωστόσο, θα καταστήσουν πιο σαφές ακόμα και στον πλέον δύσπιστο, πως μοναδικός στόχος θα είναι να μαζευτούν ψηφαλάκια από αφελείς. Επιλογές όμως που ούτε συνάδουν με την ιδέα του εθνικισμού και σαφώς δεν έχουν την στόχευση της εκλογής μιας καθαρής και συμπαγούς εθνικιστικής ομάδας που θα αντιπροσωπεύει τα ελληνικά συμφέροντα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Μοναδική καθαρή εθνικιστική επιλογή σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές είναι το Εθνικό Μέτωπο. Το δήθεν δημοκρατικό τόξο θα αποπειραθεί να κατευθύνει το ακροδεξιό ακροατήριο που θέλει να ψηφίσει εθνικιστικά, σε πολλές τέτοιες παγίδες, καλυμμένες με πατριωτικό δόλωμα, σε κόμματα απολύτως ελεγχόμενα, τα οποία με τον μανδύα του εθνικισμού, βρίσκονται συνήθως να αβανταρουν την κυβέρνηση. Με διάφορα τερτίπια και τεχνάσματα, το σύστημα θα αποπειραθεί να κατευθύνει σε συγκεκριμένες δεξαμενές τις ψήφους, με στόχο να τις υποδομήσει, να τις γελοιοποιήσει, να τις καταστήσει άχρηστες.

Έλληνα εθνικιστή, επιλογή ξεκάθαρη για να έχουν μέλλον σε αυτόν τον τόπο οι επόμενες γενιές, για μια Ελλάδα των Ελλήνων υπάρχει μόνον μία και είναι το Εθνικό Μέτωπο.

Στο τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, θα λάβει χώρα ανοικτό συνέδριο, για όλους τους εθνικιστές που τόσα χρόνια, έχουν δώσει αγώνες, σε Δήμους, πεζοδρόμια, σε μαζικούς φορείς. Εδώ και καιρό το Εθνικό Μέτωπο, αποτελεί τη μοναδική στέγη, για την εθνικιστική νεολαία που μέσα από διάφορες ακτιβιστικές δράσεις, θέλει να στείλει το μήνυμα πως είναι παρούσα και είναι εδώ για να παλέψει για την πατρίδα. Θα είναι η πρώτη φορά, που θα γίνει ένα ανοικτό εθνικιστικό συνέδριο, όπου όλοι οι συναγωνιστές, θα μπορούν να λάβουν μέρος, να καταθέσουν τις απόψεις του και να λάβουν μέρος σε κλειστή ψηφοφορία με κάλπη, για την εκλογή οργάνων και γραμματέα κόμματος.

Είμαστε παρόντες ως Εθνικό Μέτωπο, για να ενώσουμε και να συνθέσουμε, μια συλλογική εθνικιστική νέα δύναμη, βασισμένη στις αρχές της ιδεολογίας μας. Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι. Η μάχη για μια ελεύθερη Ελλάδα, θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους και συμπαγείς.

 

Στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ψηφίζουμε για την Ευρώπη των εθνικιστών.

 

Μπουγάς Τρύφων

Μέλος ΕΣ Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου