Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Σχετικά με το ατυχές δημοσίευμα της διαδικτυακής εφημερίδας free press news που αφορούσε τον συναγωνιστή και τέως Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Κωστή Αιβαλιώτη


 Πριν Μερικές μέρες είδαμε δημοσιεύματα τα οποία κατέκριναν στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. και μάλιστα τον κύριο Αιβαλιώτη
Είδαμε μέσα από την Free Press του κυρίου Στυλιανελλη τέτοιου είδους δημοσιεύματα και μείναμε άναυδοι δεν το πιστεύαμε .

Και φυσικά σε μια τέτοια ιστορία ξεκίνησε ένας «πόλεμος»  στα στελέχη και μάλιστα ο κύριος Πεχλιβανιδης ζητώντας και εξηγήσεις για τα σχετικά δημοσιεύματα «επιτέθηκε διαδικτυακά» στον κύριο Στυλιανελλη.
Τελικά από ότι μαθαίνουμε τα πάντα τα έκανε ένας υπάλληλος της Free Press ο οποίος νομίζοντας ότι ο κύριος Αιβαλιώτης δεν είναι στον ΛΑ.Ο.Σ. αλλά στην ΝΔ.
Και όπως ήταν φυσικό ο συγκεκριμένος υπάλληλος απομακρύνθηκε.

Ο κύριος Στυλιανέλλης έκανε και την ακόλουθη ανακοίνωση:

 
«Σχετικά με το ατυχές δημοσίευμα της διαδικτυακής εφημερίδας free press news που αφορούσε τον συναγωνιστή και τέως Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Κωστή Αιβαλιώτη Δηλώνω ότι έγινε εν αγνοία μου από συνεργάτη μου ο οποίος και απομακρύνθηκε. Λυπάμαι ειλικρινά για ότι έγινε και αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον άνθρωπο Κώστα Αιβαλιώτη ο οποίος τίμησε και εξακολουθεί να τιμά την ψήφο του ελληνικού λαού και αποτελεί ένα από τα μαχητικότερα στελέχη της παράταξης του ΛΑ.ΟΣ»

 
Σε σχετική ερώτηση που κάναμε και στον κύριο Πεχλιβανίδη μετά και την αποκάλυψη του πραγματικού υπαίτιου για το δημοσίευμα ο κύριος Πεχλιβανιδης έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Λυπάμαι ειλικρινά για το ατυχές συμβάν και εύχομαι στο μέλλον να μην υπάρξουν ανάλογες περιπτώσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου