Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Άνοδος του ΛΑ.Ο.Σ. 3,5 – 4,5 % ο Γιώργος Καρατζαφερης ξανά στην ΒΟΥΛΗ !!!Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Εποχές Channel στην  Καλλιρρόης επικρατεί πυρετός.
Έχει δοθεί εντολή το κόμμα να λειτουργεί σαν να είναι σε προεκλογικό αγώνα.
Εδώ τι να πει κανείς όταν έχεις ένα τέτοιο Πρόεδρο όπως είναι ο κ . Γεώργιος Καρατζαφέρης  είναι φυσικό να είσαι πιο μπροστά από πολλούς άλλους.
Μας έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι  είναι διορατικός άρα κάτι ξέρει περισσότερο.
Η συσπείρωση του ΛΑ.Ο.Σ.  είναι άνευ προηγούμενου καθημερινά έρχονται νέα μέλη αλλά και από τους παλιούς που είχαν αποστασιοποιηθεί επανέρχονται δυναμικά στο πλευρό του ΛΑ.Ο.Σ. και του Γιώργου Καρατζαφέρη.


«Όσο και να θέλουν τα μέσα και οι διάφοροι καλοθελητές να μας διαλύσουν    τελικά τόσο μας δυναμώνουν και αυτό το βλέπουμε καθημερινά στο κόμμα με τα τηλέφωνα με την ανάγκη του κόσμου να έρθει σε επαφή με τον ΛΑ.Ο.Σ.»
Μας είπε στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ.

Και έχει δίκιο αν είναι δυνατόν να προσπαθούν να παρουσιάσουν τον ΛΑ.Ο.Σ. με 0,9% όταν σε μια εκδήλωση στις Σέρρες  την περασμένη εβδομάδα βλέπουμε πάνω από 1000 άτομα όταν έχει σε μια εκπομπή του Πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ . Γιώργου Καρατζαφέρη στο ΑΡΤ TV πάνω από 700.000 τηλεθεατές όταν βλέπουμε σε όλη την Ελλάδα να ανοίγουν καινούργια γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. όταν βλέπουμε σε όλες τις εκδηλώσεις Εθνικές Τοπικές παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 0,9% ΑΛΛΑ 5% κυρίες και κύριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου