Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Ταρίφα …. 2 με 3 ,όχι τάλιρα, αλλά Εκατομμύρια…..

Ξεκίνησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επεκτάθηκε σε κάτι που άλλοι το θεωρούν «φυσιολογικό». Τελικά έτσι είναι ; Θα δείξει στο τέλος ….
 «Τον Σεπτέμβριο ήταν η επίμονη αγωνία που είχε ο κύριος να με συναντήσει. Όταν ένιωσα ότι τα πράγματα ζορίζουν, το είπα στον Πρόεδρο και θελήσαμε να τον εγκλωβίσουμε», είπε η κ. Ξουλίδου, στον REAL FM, και συνέχισε:

«Όταν κατέθεσε ο κ. Καμμένος για την "υπόθεση του κουμπαρά" είχε αναφερθεί στην περίπτωσή μου. Τότε, όμως, δεν είχα κι εγώ τα απαραίτητα στοιχεία. Μέσα από τους διαλόγους φαίνεται καθαρά η πρόθεση του κυρίου, που μου λέει ότι τέτοιες ευκαιρίες έρχονται μια φορά στη ζωή».
«Μέσα στους γραπτούς του διαλόγους, μου λέει, δες τους φίλους μου να καταλάβεις ποιος είμαι. Για να λέει ο κ. Παπαμιμίκος ότι δεν είναι μέλος, έψαξαν και είδαν ότι δεν είναι οργανωτικό μέλος. Το πρόσωπο είναι υπαρκτό, το τηλέφωνό του υπάρχει, έχουν μιλήσει μαζί του. Θα αποδείξει η Δικαιοσύνη τι είναι αυτός ο άνθρωπος και που μπορεί να έχει φτάσει», είπε ακόμα η κ. Ξουλίδου και συνέχισε:

«Εγώ επαναλαμβάνω ότι οτιδήποτε στοιχείο υπάρχει το δίνω στην Αστυνομία, δεν γνωρίζω τις διαδικασίες, δεν γνωρίζω τον κύριο, δεν ξέρω αν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Στις 20 Νοεμβρίου, μου είπε, είδες τι σου έλεγα; Ο Μελάς τα πήρε. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι τρολ ή οτιδήποτε άλλο. Δεν το γνωρίζω, δεν τον γνωρίζω τον κύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου