Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.... ΜΠΡΑΒΟΙ ΜΑΦΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ…

Την  
Τετάρτη 03.06.20  ο Προϊστάμενος Λογιστηρίου της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Δήμου Καλλιθέας, (Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε.) έλαβε τηλεφώνημα  από τον κ. Τζινευράκη Εμμανουήλ, μισθωτή των ανθοπωλείων της ΔΑΕΚ   στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλλιθέας, καθώς και πρώην προμηθευτή μας του ανθοστολισμού   του Κοιμητηρίου.

Ο   κ. Τζινευράκης   άνευ λόγου και αιτίας   εκτόξευσε απειλές κατά των συναδέλφων. 

Συγκεκριμένα με φωνές, απείλησε από το τηλέφωνο ότι θα στείλει τους «ανθρώπους» του, να τους δείρουν.

  Προφανώς η αφορμή αυτού του απειλητικού  τηλεφωνήματος, ήταν ότι την ίδια μέρα το πρωί, η ΔΑΕΚ έλαβε μία προσφορά από άλλον προμηθευτή ανθοστολισμού, οικονομικότερη από του κυρίου Τζινευράκη.

 Οι συνάδελφοι αφού ενημέρωσαν το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων, τον Πρόεδρο της ΔΑΕΚ, τη διοίκηση του Δήμου. (τον Γ.Γ. αφού ο Δήμαρχος απουσίαζε) προέβησαν σε καταγγελία στο ΑΤ Καλλιθέας και ζήτησαν η καταγγελία τους να συζητηθεί στο ΔΣ του συλλόγου.

 Καλούμε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους να εκφράσουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους.

Δηλώνουμε πως δεν μας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ  ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ και τη δουλειά μας.

 

Κατόπιν τούτου O Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας προχώρησε στην ακόλουθη: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

O Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας καταγγέλλει και καταδικάζει την απαράδεκτη στάση του κ. Τζινευράκη Εμμανουήλ, μισθωτή των ανθοπωλείων στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλλιθέας,ενάντια   στους εργαζόμενους της  Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Δήμου Καλλιθέας, (Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε.).

Συμπεριφορές που προσβάλλουν την προσωπικότητα των εργαζόμενων αλλά και  απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας των συναδέλφων μας (θα στείλει τους «ανθρώπους» του, να  δείρουν τους εργαζόμενους) θα βρουν απέναντι τους τον Σύλλογο Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας.

 O Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας σε πρόσφατη συνεδρίαση του καταδικάζει ομόφωνα την στάση του κ. Τζινευράκη Εμμανουήλ, τάσσεται στο πλευρό των συναδέλφων της Δ.Α.Ε.Κ. ΓεώργιοΚυριαζή, Ειρήνη Χαροκόπου και καλεί τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο   της Δ.Α.Ε.Κ. να πάρουν μέτρα για την ασφάλεια των εργαζόμενων.

 Και πιο συγκεκριμένα ζητάμε:

·        Την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ. με κύριο θέμα την προστασία των εργαζόμενων.

·        Να εξασφαλιστεί άμεσα η νομική προστασία των συναδέλφων.

·        Να παρθούν τα αναγκαία ασφαλιστικά μέτρα κατά του κ. Τζινευράκη Εμμανουήλ.

·        Να αποκλεισθεί από τις διαγωνιστικές διαδικασίες η εταιρεία του εν λόγω κυρίου, να κοπεί ουσιαστικά ο «ομφάλιος λώρος» που του δίνει την δυνατότητα να συμπεριφέρεται με τον πιο απαράδεκτο  τρόπο.

 

Είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε με κάθε μέσο τέτοιες συμπεριφορές, να υπερασπίσουμε την ασφάλεια των συναδέλφων μας.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς όλους τους πολίτες του Δήμου Καλλιθέας να σταθούν  ενεργά στο πλευρό  μας.

 

                                                      Για   το  Δ.Σ.

 

            Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

            Μηλιώνης Ραφαήλ                                                 Θεολόγου Ανδρέας   

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου