Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Και εσύ ρε Γκρούεζα, τι δουλειά κάνεις ...... Μα εγώ κύριε Υπουργέ ,είμαι του Κόμματος.....


Σύσκεψη για την πορεία των έργων της Περιφέρειας Αττικής στο νότιο παραλιακό μέτωπο και συγκεκριμένα στους δήμους Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου. 
Μετά από τις ανακοινώσεις του Περιφερειάρχη  Αττικής κ Γιώργου Πατούλη για το πάγωμα των έργων στο νότιο παραλιακό μέτωπο που αφορά τους Δήμους Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου, και σύμφωνα με πληροφορίες την συνάντηση αυτήν την επιδίωξε ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου.

Ο οποίος παρόλη την προσπάθεια συνεννόησης με τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο αυτό δεν κατέστη δυνατόν, με αποτέλεσμα μέχρι επιστολές να αποστείλει σε Βουλευτές προκειμένου να τους επιστήσει την προσοχή σχετικά με τα έργα στο νότιο παραλιακό μέτωπο που αφορά τους Δήμους Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου.

Στη σύσκεψη η οποία έγινε μετείχε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, από τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Ευθυμίου ,ο Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Ντερέκας και ο Γενικός Γραμματέας Μοσχάτου – Ταύρου  κ. Μανώλης Αντωνάκος.

Από την Καλλιθέα που αλλάζει όμως δεν μετείχε ούτε ο Δήμαρχος κ Δημήτρης Κάρναβος, αλλά ούτε ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος κ. Μπαρμπάκος Ευάγγελος, ούτε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Δημήτρης Παπαθανάσης, ούτε ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Δόμησης κ. Παναγιώτης Κοττέας , αλλά ούτε κανένας άλλος Αντιδήμαρχος Καλλιθέας.

Και γιατί σε ένα ΤΟΣΟ σοβαρό θέμα που αφορά το Μέλλον της πόλης που αναγκαστικά κάποιες φορές θα πρέπει να έρθεις και σε πολιτική  σύγκρουση με τους ομογάλακτους σου, οι υπεύθυνοι απουσιάζουν.

Μα .... είναι του κόμματος...Κυρίες και Κύριοι

Έτσι λοιπόν στην σύσκεψη την Καλλιθέα την εκπροσώπησε ο πρόεδρος του «Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης ‘‘Γιάννης Γάλλος’’ » κ. Μανώλης Κωστάκης .

Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχει ο πρόεδρος ενός οργανισμού σε ένα τέτοιο Σοβαρό θέμα που όπως είπε και ο Υπουργός κ. Θεοδωρικάκος οτι «πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Πρόκειται για ένα έργο πνοής, ποιότητας ζωής και ασφάλειας που αφορά άμεσα τους κατοίκους της Καλλιθέας, του Μοσχάτου και του Ταύρου, αλλά και ολόκληρης της Αττικής.»

Όπως είπαμε ο κ Μανώλης Κωστάκης δεν είναι του κόμματος (ακόμα) διότι μέχρι και χθες ήταν στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ., αλλά και εκτός από αυτό είναι (πουλέν - δεξί χέρι) του Δημάρχου. Έτσι εξυπηρετεί πλήρως τα πολιτικά σχέδια του Δημάρχου.

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους, ο λαός της Καλλιθέας σας εξέλεξε να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα του και να διαφυλάξετε τα συμφέροντα της πόλης ασχέτως χρώματος και κομματικής γραμμής.

Υπάρχει και Φιλότιμο.....Κυρίες και Κύριοι

 

 

 

Φώτης Πεχλιβανίδης

Συντάκτης-Αρθρογράφος-Social Reporter


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου