Τρίτη 4 Μαΐου 2021

ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ «Οι Έλληνες εργάτες έχουν Πατρίδα!»

 

Απέναντι στη συστηματική και μεθοδευμένη οικονομική αφαίμαξη των χαμηλών και μεσαίων εισοδηματικών στρωμάτων από τα κοράκια του εγχώριου και διεθνούς κεφαλαίου, 

απέναντι στην κατ’ εργολαβία εξαπάτηση των εργατών από τους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές των κομματικών συμμοριών του κοινοβουλευτικού  τόξου και τους πολιτικούς τους κομισάριους, το Εθνικιστικό Κίνημα τάσσεται στην πρωτοπορία του Αγώνα για την Τιμή και Αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού, υπερασπίζοντας με κάθε τίμημα το δικαίωμά του στο Ψωμί και την Εργασία!

Το  Εθνικιστικό Κίνημα δεν είναι γέννημα της ολιγαρχίας του πλούτου, η οποία κερδοσκοπεί συμμαχώντας με το τοκογλυφικό κεφάλαιο, επί του ιδρώτα και των θυσιών του Λαού μας. Δεν είναι οι Εθνικιστές εκείνοι οι οποίοι έβαλαν την υπογραφή τους στην παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και κατ’ επέκταση στην πείνα και την φτωχοποίηση των συμπατριωτών μας. Δεν είναι οι Εθνικιστές εκείνοι οι οποίοι επέβαλαν την ισοπέδωση του αναφαίρετου δικαιώματος στην Εργασία, μήτε εκείνοι οι οποίοι άπλωσαν το φάσμα της μακροχρόνιας ανεργίας πάνω από κάθε στρώμα της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν είναι οι Έλληνες Εθνικιστές εκείνοι οι οποίοι δια των πολιτικών τους οδήγησαν στην απόλυτη καταστροφή της ελληνικής βιομηχανίας και συνεπώς στην υπονόμευση των παραγωγικών δομών και της παραγωγής εν συνόλω. Την ανεργία  και την οικονομική εξαθλίωση δεν την έφερε ο Εθνικισμός, αλλά αντίθετα ο φιλελευθερισμός και η ασίγαστη δίψα των κεφαλαιοκρατών για κέρδη.

Το Εθνικιστικό Κίνημα δεν είναι γέννημα της μαρξιστικής πλέμπας που εκμεταλλεύεται την περηφάνια και την εντιμότητα των Ελλήνων Εργατών, προβάλλοντας το κίβδηλο και άτοπο σύνθημα του ταξικού μίσους. Δεν είναι οι Έλληνες Εθνικιστές εκείνοι οι οποίοι διακηρύσσουν την εξουσία του προλεταριάτου και την λαϊκή κυριαρχία, ενώ στην πραγματικότητα επιδιώκουν στρατιές σκλάβων στους ινστρούχτορες της μαρξιστικής παρανόησης και του ανθελληνισμού.

Δεν είναι οι Έλληνες Εθνικιστές εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να προσφέρουν την ποικιλότροπη υποστήριξή τους στις ορδές των λαθρομεταναστών, ικανοποιώντας επί της ουσίας τα κερδοσκοπικά συμφέροντα των καπιταλιστών και αδιαφορώντας για την υπονόμευση των αντίστοιχων των Ελλήνων εργαζομένων. 

Ήταν οι πολιτικοί ταγοί και τα στελέχη της διεθνιστικής Αριστεράς εκείνοι οι οποίοι επιχείρησαν να επιβάλλουν τις συμπλεγματικές και αντιφυσικές τους ιδεοληψίες στις πλάτες των Ελλήνων Εργατών. Όταν όμως η Χούντα των Μνημονίων απέλυε εργαζόμενους ή δημιουργούσε τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου Έλληνες να χάνουν τις δουλειές τους, οι ελεγχόμενες από τους αριστεριστές (όλων των πολιτικών αποχρώσεων της Αριστεράς) συνδικαλιστικές ενώσεις οργάνωναν ανθελληνικές συγκεντρώσεις υπέρ των λαθροεισβολέων, ανεμίζοντας κόκκινες σημαίες με σφυροδρέπανα, πλάι στις πράσινες σημαίες του Ισλάμ. Αυτοί είναι οι υποτιθέμενοι υπερασπιστές των εργασιακών δικαιωμάτων, μιας αντεθνικής ολιγαρχίας του πλούτου. Παράλληλα όμως, δεν διεξάγεται με στόχο να συντηρήσει ή να επεκτείνει τα προκλητικά της προνόμια, η μαρξιστική συνδικαλιστική συμμορία που χτίζει περιουσίες από το αίμα και τις θυσίες τίμιων εργαζομένων. Άλλωστε, έχει σήμερα αποδειχθεί το εξής γεγονός:

Οι μεγαλύτερες -και πολυδιαφημιζόμενες για λόγους πολιτικής και ιδεολογικής σκοπιμότητας- κατακτήσεις των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών δεν ήσαν παρά οι ελάχιστες και χαμηλού κόστους παραχωρήσεις του αντιλαϊκού Κράτους και των καπιταλιστών!

Το Εθνικιστικό Κίνημα δεν δημιουργήθηκε από το Κράτος, αλλά θα δημιουργήσει το Κράτος, ένα εθνικά ανεξάρτητο και κοινωνικά δίκαιο Κράτος, ένα Κράτος Εθνικό και Λαϊκό!



Μπουγάς Τρύφωνας

Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας 

Επικεφαλής  δημοτικής παράταξης

«Έλληνες για την Καλλιθέα»

Υποψήφιος Βουλευτής Β3 Νότια Προάστια

« Έλληνες για την Πατρίδα - Ηλίας Κασιδιάρης»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου