Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Η Καλλιθέα Άλλαξε σε «Κρανίου Τόπος»

Σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή όπως η Καλλιθέα, ακόμα και τα φυτά που είναι στα μπαλκόνια, προσφέρουν στο μικροκλίμα της περιοχής, φανταστείτε πόσο μάλλον τα διάφορα σιντριβάνια νερού που υπάρχουν στην πόλη.

Θα μου πείτε δουλεύουν; Φυσικά και όχι, διότι η Διοίκηση του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου έχει άλλες προτεραιότητες.

Όπως (π.χ.) να διαλύσει προαύλια σχολείων, να κόψει δέντρα και να αποψιλώσει μικρά πάρκα δροσιάς και οξυγόνου στην πόλη και αυτά για να καλύψει ένα άλλο πρόβλημα, την ολιγωρία της στο θέμα της προσχολικής αγωγής.

Έτσι λοιπόν και με τα σιντριβάνια τα οποία τα παρέλαβε σε πλήρη λειτουργία, όμως ολιγώρησε ως προς την  συντήρηση τους με αποτέλεσμα την διάλυση τους.

Βέβαια αν τα συντηρούσε, ίσως να χρειαζόντουσαν λιγότερα έξοδα σε σχέση με τώρα, που για την επαναλειτουργία τους χρειαστούν περισσότερα έξοδα.

Και η Διοίκηση του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου ξέρει από αυτά, έχει τους ανθρώπους της, τους κολλητούς, τους φίλους, τους κομματικούς, τις απευθείας αναθέσεις.

Είπαμε η Καλλιθέα άλλαξε……….


Πεχλιβανίδης Φώτης

Συντάκτης - Αρθρογράφος

Social Reporter



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου