Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Μπουγάς Τρύφων: Η ιδεολογική ταυτότητα υπεράνω όλων.

 

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας, αλλά και για το εθνικιστικό κίνημα με τις συνεχείς διώξεις και φυλακίσεις, ήρθε η ώρα να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Αυτό το αναφέρω, γιατί σε αυτή την καθοριστική στιγμή, ο λαός και ο Ελληνισμός, χρειάζονται ξεκάθαρες κουβέντες και ορισμένες ηγετικές φυσιογνωμίες, να καθοδηγήσουν το πατριωτικό κίνημα. 

 Έφτασε ο καιρός για ξεκάθαρες κουβέντες και τοποθετήσεις. Φυσιογνωμίες και προσωπικότητες  που δεν θα είναι πάνω από την ιδεολογία, αλλά θα βγουν μπροστά  με σωστό τρόπο και ανιδιοτέλεια.  Αλλά  και νέους ανθρώπους σε αυτό το κίνημα, με στέρεες βάσεις και καθορισμένη πορεία στην ιδεολογία τους. 

Μετά λύπης μου, φτάνω σε αυτές τις διαπιστώσεις, διότι στην πορεία μου αυτών των ετών στον εθνικιστικό χώρο και στα κινήματα-κόμματα που πέρασα σε αυτή τη διαδρομή, κατανόησα ότι μέσα στους κόλπους του, έχουν παρεισφρήσει άτομα που τα πιστεύω τους ταιριάζουν περισσότερο με εκείνα των κομμάτων του  σημερινού κοινοβουλίου. Έχω αντιληφθεί την ύπαρξη ατόμων που δεν πιστεύουν στον εθνικισμό και στην υπεροχή της φυλής, αλλά έχουν αντιλήψεις υπέρ της χειρότερης μορφής του Κράτους. Του πελατειακού Κράτους για την ακρίβεια. Κι ακόμα χειρότερα, μεταφέρουν τις αντιλήψεις και τις συνήθειες που διέπουν τα εσωτερικά των κομμάτων της αστικής δημοκρατίας, όπως είναι η ρουφιανιά, τα μαχαιρώματα πίσω από την πλάτη και ο αλληλοσπαραγμός.

Δυστυχώς η ύπαρξη τέτοιων ανθρώπων, αποτέλεσε μια από τις βασικές αιτίες που οι συνδυασμοί του εθνικιστικού χώρου, δεν μπόρεσαν να πάνε πιο ψηλά, πιο μακριά, πιο πέρα και να εμπνεύσουν τον κόσμο. Γιατί όταν γίνεσαι σαν τους άλλους, ενώ θες να πρεσβεύσεις τα ιδανικά μιας πατρίδας σαν την Ελλάδα, δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται πολλά μέλη και στελέχη σου, από τέτοιου είδους νοοτροπίες. 

Αυτοί που πυκνώνουν τις τάξεις των Ελλήνων εθνικιστών θα πρέπει να ξέρουν πως η ιδεολογία είναι αυτή που ενώνει πάνω απ’ όλα και τα πρόσωπα και θα πρέπει να θυμούνται:

Είμαι εθνικιστής και είμαι περήφανος για αυτό - Πρώτα ο ΕΛΛΗΝΑΣ.  Ο φασισμός είναι μια ιδεολογία της υπεροχής του Κράτους, του κρατισμού, όπου το κράτος τίθεται υπεράνω της φυλής.

 Ο εθνικισμός είναι μια ιδεολογία υπεροχής της φυλής.

Ο φασισμός είναι στενότατα υλιστικός, εν αντιθέσει με τον εθνικισμό που, δυνάμει της φυλετικής του δράσεως, που έχει φυσική συμπαντική εφαρμογή. 

Ο μεγάλος πόλεμος μας ας αλλάξει τις νοοτροπίες μας

«Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος, και εγώ είμαι εθνικιστής  Κωστής Παλαμάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου