Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Η Β΄ΕΛΜΕ Πειραιά στηρίζει το Πρόεδρο και το έργο της Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορυδαλλού.


Στα δημοσιεύματα που κοινοποιήθηκαν πριν λίγο καιρό γινότανε προσπάθεια απαξίωσης και αποδόμησης του έργου του Προέδρου και της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κορυδαλλού. 

Στην ανακοίνωση της Β΄ΕΛΜΕ Πειραιά (Κορυδαλλού) καταγράφεται η στήριξη στον Πρόεδρο Αναστασόπουλο Κώστα και ο θετικός  απολογισμός της μέχρι τώρα λειτουργίας της Σχολικής Επιτροπής.

Η ανακοίνωση της  Β΄ΕΛΜΕ Πειραιά (Κορυδαλλού)




 Σολωμού 2-4, 181-22

Τηλ.: 2104967670, Fax: 2104942545

http://b-elme-peiraia.mysch.gr

belmepeiraia.news@gmail.com

belmepeiraia@yahoo.gr

 

Απάντηση σε δημοσίευμα

 « Με αφορμή ανυπόγραφο δημοσίευμα σχετιζόμενο με τη στάση του συναδέλφου Κώστα Αναστασόπουλου σε πρόσφατη συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής, πρώην μέλους του ΔΣ της B ΕΛΜΕ Πειραιά και προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κορυδαλλού, θα θέλαμε να αποσαφηνίσουμε τα εξής:

• Στο δημοσίευμα γίνεται προσπάθεια εργαλειοποίησης της Σχολικής Επιτροπής πέραν του θεσμικού της ρόλου, σε ένα θέμα που δεν σχετίζεται με τη λειτουργία και τις αρμοδιότητές της.

• Ο απολογισμός της μέχρι τώρα λειτουργίας της Σχολικής Επιτροπής είναι θετικός, γεγονός που συνομολογείται και από επαφές που είχαμε με μέλη της σχολικής κοινότητας, και ο Πρόεδρός της Κώστας Αναστασόπουλος έχει τη στήριξή μας. »

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΓΓΛΕΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ                                   ΜΙΧΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου