Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Άρον άρον και Όποιος Προλάβει: «Τα Θαλάσσια Μπάνια στον Δήμο Καλλιθέας»

 

Και ενώ τα προηγούμενα χρόνια ο θεσμός για τα θαλάσσια μπάνια στον Δήμο Καλλιθέας ξεκινούσαν στα μέσα Ιουνίου, με αποτέλεσμα να εξυπηρετούνται αρκετοί πολίτες διότι υπήρχαν τέσσερις περίοδοι του προγράμματος, Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας για άλλη μια χρονιά περιορίζει το πρόγραμμα σε δυο  περιόδους.

Το αποτέλεσμα είναι:  «όποιος πρόλαβε …….την θάλασσα είδε»

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην Δημάρχου Καλλιθέας και επικεφαλής της αντιπολίτευσης και της δημοτικής παράταξης «Προοπτική Ζωής» κ. Κώστας Ασκούνης σχετικά με τα θαλάσσια μπάνια των δημοτών της Καλλιθέας, οποίος αναφέρει τα εξής:

Είναι γνωστό, ότι ο θεσμός που αναπτύξαμε τα τελευταία 30 χρόνια, τα θαλάσσια μπάνια των Ηλικιωμένων, αγκαλιάστηκε από χιλιάδες συμπολίτες μας και έγινε ο «προπομπός δροσιάς» πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, καθώς ξεκίναγε στα μέσα Ιουνίου. Το αποτέλεσμα ήταν, να εξυπηρετούνται όλο και περισσότεροι πολίτες καθώς υπήρχαν τέσσερις περίοδοι του προγράμματος. 

Όμως, τα πράγματα φέτος είναι διαφορετικά. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής είχε ως αποτέλεσμα, το πρόγραμμα να περιοριστεί σε δύο περιόδους και εκατοντάδες συμπολίτες μας ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, τη δωρεάν πρόσβαση στη θάλασσα.

Θα περίμενε κανείς ότι η Διοίκηση σε μία περίοδο που η κοινωνία δοκιμάζεται τόσο από την οικονομική, όσο και από την υγειονομική κρίση, να επιδείξει στοιχειώδη ευαισθησία, ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους και τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες.

Είναι προφανές ότι τα ευχολόγια και οι φωτογραφίες για τις επικοινωνιακές ανάγκες του κ. Κάρναβου, δε μπορούν να κρύψουν την αποτυχία του στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου