Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καλλιθέας - Μοσχάτου

 


Δίχρονη Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση στην Καλλιθέα. 1.200 ημέρες πολιτικής ανευθυνότητας και αδιαφορίας, από τη Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Κάρναβου .

Είναι φανερό ότι υπήρχε η ενημέρωση, οι προτάσεις και ο χρόνος για να δοθούν μόνιμες και αξιοπρεπείς λύσεις για τη στέγαση της Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Αυτό που δεν υπήρχε και δεν υπάρχει από την Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας  είναι η πολιτική βούληση.

Οι πολιτικές ευθύνες της Διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας  είναι τεράστιες και ο εμπαιγμός πρωτοφανής.

Έχουν περάσει 3 χρόνια και 4 μήνες από τη στιγμή που ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. κατέθεσε στον Δήμο Καλλιθέας το πρώτο συνολικό υπόμνημα για την εφαρμογή της δίχρονης Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. 1200 ημέρες μετά ο Δήμος Καλλιθέας παραμένει ένας από τους 5 Δήμους της χώρας που δεν έχει εφαρμοστεί η δίχρονη Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Στο διάστημα αυτό όπως αναφέρει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καλλιθέας - Μοσχάτου:

« Διατυπώσαμε τις απόψεις και τις προτάσεις μας, καταθέσαμε υπομνήματα, ενημερώσαμε τις τοπικές κοινότητες, πραγματοποιήσαμε εκδηλώσεις, παραστάσεις στα Δημοτικά Συμβούλια, κινητοποιήσεις.

Απαιτούμε ΑΜΕΣΕΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ.

Απευθυνόμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Ένωση Γονέων, τους Συλλόγους Γονέων, τους γονείς, τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Καλλιθέας:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ!

Απαιτούμε ΑΜΕΣΕΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΧΡΟΝΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΡΑ! »

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καλλιθέας - Μοσχάτου προχώρα σε

Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο  Καλλιθέας

την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021, στις 10:30 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου