Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Β’ΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 


Η Εξουσία πολλές φορές διαφθείρει, μεγαλοποιεί και θολώνει το νου, κοινώς (καβαλάς το καλάμι).  Το έχουμε δει αυτό σε ανθρώπους που απόκτησαν ξαφνικά ένα αξίωμα, που ο λαός τους τίμησε με την ψήφο του, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το κοινό συμφέρον και όχι (προς ιδίων όφελος).

Σύμφωνα λοιπόν με έγγραφη καταγγελία από την Διεύθυνση και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Καλλιθέας,  η Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Καλλιθέας και Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» κα Ευσεβία Κοσμίδου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Διευθύντρια της Σχολικής Μονάδας για θέμα που αφορούσε συμπεριφορά Εκπαιδευτικού της Σχολικής Μονάδας με μαθητή/ρια του σχολείου.

Φυσικά η κα Ευσεβία Κοσμίδου αντί να ακολουθήσει την ορθή διαδικασία, έδρασε εξατομικευμένα και αυτοβούλως, (εξουσία έχουμε άλλωστε), προσβάλλοντας την Διευθύντρια του σχολείου, τον Εκπαιδευτικό του σχολείου, καθώς και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων  του σχολείου ο οποίος δεν είχε καν ενημερωθεί για το θέμα.

Και όπως αναφέρεται και στην καταγγελία «… μια τέτοια παρέμβαση  -ενδεχομένως- υποκρύπτει πιθανή προβολή προς ιδίων όφελος… »

Δεν μας εκπλήττει, που η Διοίκηση του Δημάρχου Καλλιθέας κ Δημήτρη Κάρναβου, στην οποία η Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» κα Ευσεβία Κοσμίδου αποτελεί μέλος, επιτρέπει με αυτές τις κινήσεις  να υποβιβάζουν θεσμικά και ουσιαστικά, τόσο την Διεύθυνση της σχολικής μονάδας, όσο και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων.



Πεχλιβανίδης Φώτης

Συντάκτης - Αρθρογράφος

Social Reporter



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου