Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Τρύφων Μπουγάς: Σαν τους αμνούς στη σφαγή, αισθάνονται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλλιθέας.

 

Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από την στιγμή που για πρώτη φορά στα χρονικά της Καλλιθέας, ο συνδυασμός των Ελλήνων Πατριωτών πάτησε πόδι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τέτοια εποχή, πριν από τρία χρόνια, δεχόμουν προεκλογικά, μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο μου, σε καθημερινή βάση,  τις απειλές, τους προπηλακισμούς, το μπούλινγκ, τις επιθέσεις από τους άλλους συνδυασμούς του δήθεν Δημοκρατικού τόξου.

Παρά τον σφοδρό πόλεμο και παρά τα καψίματα ψηφοδελτίων, ακόμα και της επίθεσης με εμπρηστικούς μηχανισμούς στο κατάστημα της θυγατέρας μου στην Καλλιθέα, ο κόσμος της περιοχής δικαίωσε τον αγώνα των Ελλήνων και τους έβγαλε με δύο Δημοτικούς Συμβούλους στο ΔΣ. Εκεί άρχισε ένας άλλος πόλεμος. Αυτός των απαγορεύσεων οποιουδήποτε δικαιώματος μπορεί να έχει ένας εκλεγμένος από το λαό κάθε Δήμου συνδυασμός. Η μη κατοχύρωση δικαιωμάτων, όπως η διατήρηση γραφείων, η δολοφονία χαρακτήρα, οι συκοφαντικές επιθέσεις με επίσημο τρόπο, με ψηφίσματα ακόμα και μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια. Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο, ν’ αναγκάσουν τους Έλληνες πατριώτες και εμένα προσωπικά,  ν’ αντιδράσουμε με βίαιο τρόπο.

Η απάντηση και η υπόσχεση που έδωσα τότε ως επικεφαλής των Ελλήνων Πατριωτών στην Καλλιθέα, ήταν η εξής: «Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να θυμούνται ότι θα υποστούν τη Δικαστική βάσανο. Εγώ θα τους ταράξω στη νομιμότητα» τους προειδοποιούσα τότε. Και σήμερα μετά από 2.5 με 3 χρόνια, μετά από εκείνες τις σκοταδιστικές ενέργειες εκείνης της εποχής, ήρθε η ώρα, εκείνοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που παρανόμησαν, ν’ απολογηθούν στη Δικαιοσύνη.

Με βάση το νόμο που οι ίδιοι οι,…Δημοκράτες επινόησαν, προκειμένου να διώξουν τους Έλληνες Πατριώτες, κινδυνεύουν και θα κάτσουν στο σκαμνί. Μπροστά στο ενδεχόμενο να εκπέσουν των αξιωμάτων τους και να μην έχουν κανένα δικαίωμα να πάρουν μέρος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έχουν πέσει πάνω σε εκείνους που τους έβαλαν να παρανομήσουν. Εμείς τους είχαμε προειδοποιήσει πως παρανομούν και δεν θα μείνουν ατιμώρητοι. Τώρα θα πρέπει να ζητήσουν τα ρέστα (και ίσως και τα χρήματα για να πληρώσου ν τις αγωγές) από εκείνους που τους έβαλαν να παρανομήσουν, βάζοντας την υπογραφή τους σε ρατσιστικά και πέραν πάσης δημοκρατικής αίσθησης, ψηφίσματα.

Ψηφίσματα που έβαζαν στο στόχαστρο επικίνδυνων και αντιδημοκρατικών σκοτεινών συμμοριών, ανθρώπους που έχουν 4 δεκαετίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ποτέ δεν κατηγορήθηκαν για οτιδήποτε. Ανθρώπους με καθαρά χέρια, που πάντοτε είχαν σαν πρώτο τους μέλημα, το καλό του κοινωνικού συνόλου, ανθρώπους που είναι δίπλα στον Έλληνα και την καθημερινότητα του. Όλα αυτά επειδή χρεώθηκαν ως δημοτικός συνδυασμός σε ένα κόμμα, γεγονός που αντίκειται στην εκλογική νομοθεσία των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, γιατί πολύ απλά στις αναμετρήσεις των Δήμων, συμμετέχουν συνδυασμοί και όχι κόμματα. Κι επιπλέον να ενημερώσω τους Δημοτικούς Συμβούλους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άσχετοι, τους τωρινούς, αλλά και αυτούς που σκοπεύουν να γίνουν κάποια στιγμή, πως κάθε θέμα που έρχεται προς ψήφισμα θα πρέπει να έχει πρώτα την εισήγηση από τη νομική υπηρεσία του Δήμου. Αυτό προφανώς δεν έγινε στην περίπτωση των παράνομων ψηφισμάτων, όχι μόνο εκείνων που έγιναν εναντίον μας, αλλά και για πολλά άλλα καυτά θέματα..

Τώρα που η ώρα της κρίσης της Θέμιδος έφτασε, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, που θα βρεθούν ενώπιων των Αρχών και του Δικαστηρίου, θα πρέπει ν’ αναλογιστούν τι έπραξαν. Οφείλουν να φέρουν στο μυαλό τους, ποιος τους ώθησε να παρανομήσουν και ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε. Μα πάνω απ’ όλα θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως οι νόμοι δεν είναι αλά card και πως για όλους ισχύουν  το ίδιο. Ή όπως απλά λέει ο θυμόσοφος λαός «Όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα». Μαζί θα πρέπει να σκεφτούν πώς και που θα βρουν τα χρήματα για να πληρώσουν τις αγωγές για τις συκοφαντίες τους. Κάποιοι τους ώθησαν να πάνε σαν τους αμνούς στη σφαγή (επίκαιρο μέρες που είναι) και τώρα βρίσκονται μπροστά στον…μπαλντά των αστικών και ποινικών δικαστηρίων.

Για μας η δικαίωση θα έρθει, ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσουμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. 

Οι Έλληνες Πατριώτες έκαναν έναν πολύ σκληρό αγώνα, όχι μόνο για να σταθούν δίπλα στον Έλληνα δημότη της Καλλιθέας, αλλά και για να έχουν φωνή σε όλα τα κοινωνικά θέματα που απασχολούν μια περιοχή, που χτυπήθηκε από την πολυπολιτισμικότητα και την φτωχοποίηση που έφερε το λεγόμενο δημοκρατικό τόξο. Παρά τις επιθέσεις, τις συκοφαντίες, το μπούλινγκ, δεν προκάλεσε κανέναν, δεν χρησιμοποίησε κανένα παράνομο μέσο, απλά στάθηκε με αποφασιστικότητα και σύνεση, απέναντι σε αυτούς που απ’ όλες τις μεριές, είδαν την συμμετοχή τους στο Δήμο της Καλλιθέας, σαν μια ευκαιρία για προβολή και άλλα….σκοτεινά νταλαβέρια και συναλλαγές.

Την ώρα που οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και πιθανότατα δεν θα έχουν δικαίωμα να πάρουν μέρος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές .ή ακόμα και αν εκλεγούν θα εκπέσουν των αξιωμάτων τους, εμείς θα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Αυτοί θα ξηλωθούν οικονομικά, όπως κάνουν ήδη κάποια έντυπα που μας συκοφάντησαν. Ελπίζουμε πως αυτή τη φορά, οι…δημοκράτες θα είναι πιο συνετοί, αφού θα έχουν περάσει και προφανώς τιμωρηθεί από τη Δικαιοσύνη και πως θα επιτρέψουν στους Έλληνες πατριώτες, να κάνουν απρόσκοπτα και χωρίς εμπόδια τον αγώνα τους για την επανεκλογή τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Καλλιθέας. Κι αν είναι φρόνιμοι, μπορεί να φανούμε και εμείς μεγαλόψυχοι…


ΥΓ:Μη διανοηθούν όσοι παρανόμησαν, να χρησιμοποιήσουν τον κορβανά του Δήμου για τα δικαστικά τους έξοδα, γιατί είναι παράνομο και δεν τους βλέπουμε να ξεμπερδεύουν ποτέ με τη Δικαιοσύνη. 

Κανείς Δεν Ξεχνά, Τίποτα Δεν Ξεχνιέται …..

Τρύφων Μπουγάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου