Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

ΣΟΚ!!! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ «Αζόφ»


Όπως αποκαλύπτεται από την Εστία της Κυριακής, η Κυβέρνηση γνώριζε για τις κασέτες «Αζόφ», τις είχε στείλει ο Ζελένσκι στην Αθήνα.

Τις κασέτες, διότι περί κασετών επρόκειτο, που έπαιξαν στη Βουλή με πρωταγωνιστές τους δυο Αζοφίτες ομογενείς, τις είχαν στείλει οι Ουκρανοί σε κυβερνητικά γραφεία κι από εκεί κατέληξαν σε ιδιωτική εταιρεία παραγωγής για να γίνει επεξεργασία εικόνας και ήχου. Αυτό ήταν απαραίτητο, διότι θα έπρεπε και οι διερμηνείς, σε μια σπαστή διαδικασία από τα ουκρανικά στα αγγλικά και από τα αγγλικά στα ελληνικά, να είναι κάπως προετοιμασμένοι. Κοινώς, το Μέγαρο Μαξίμου γνώριζε το περιεχόμενο των κασετών.

Η «Εστία» αποκάλυψε τη μεγάλη δυσαρέσκεια των δυο πρώην Πρωθυπουργών, των κ. Καραμανλή και Σαμαρά, για το προσβλητικό συμβάν στο εθνικό κοινοβούλιο. Ο κ. Κώστας Καραμανλής εξέφρασε τη δυσφορία του σε συνομιλητές του με επισήμανση και για την απουσία της παραμικρής αναφοράς στη εισβολή στην Κύπρο από την Τουρκία. Για «μεγάλο λάθος» μίλησε και ο κ. Αντώνης Σαμαράς στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου