Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Τι μυρίστηκαν οι ύαινες του ΠΑΣΟΚ, στην ομιλία Σπανάκη στη Ν. Σμύρνη;

 


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/4, η ομιλία του Βουλευτή της ΝΔ στο Νότιο Τομέα Αθηνών, Βασίλη Σπανάκη, στη Νέα Σμύρνη. Πλήθος κόσμου, παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα είχε να πει ο έμπειρος βουλευτής που αποτελεί ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά της γαλάζιας παράταξης στους παραθαλάσσιους Δήμους, παρά τα εσωκομματικά μαχαιρώματα που υπάρχουν.

Μαζί με τον πολύ κόσμο από την ΝΔ, αλγεινή εντύπωση έκανε το γεγονός πως την ομιλία παρακολούθησαν, ωστόσο και κάποια άτομα που δεν θα έπρεπε να έχουν καμία σχέση και σαφώς καμία παρουσία στον χώρο αυτό. Γνωστοί ΠΑΣΟΚτζήδες, όπως η Κλαίρη Δεληγιάννη, ο Βαγγέλης Χατζαντουριάν & ο Παναγιώτης Τσιάπης, έδωσαν το παρόν και παρακολούθησαν την ομιλία του Β.Σπανάκη από την είσοδο της αίθουσας.

Άραγε αυτοί οι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν έχουν στέγη; Μήπως τελικά η ιστορία του Ανδρουλάκη, παρά την αβάντα από πολλά ΜΜΕ δεν τραβάει τόσο πολύ (γεγονός που φανερώνεται και σε πολλές δημοσκοπήσεις), αφού αντί να παίρνει τα πάνω του, το ανανεωμένο άλλοτε κραταιό κόμμα, πάλι πάει για…μονοψήφιο; ‘Η μήπως η ΝΔ αποφάσισε να προδώσει (ξανά) τα δικά της παιδιά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τάζει οφίτσια στους ΠΑΣΟΚτζήδες; Ιδού η απορία.

Αυτοί οι «πράσινοι λύκοι» , κατά την προσφιλή τους τακτική, κυκλοφορούν με τα…δόντια ακονισμένα, αφού είναι γνωστό ότι κινούνται σε χώρους, που υπάρχει…ψητό. Η εικόνα της παρουσίας ΠΑΣΟΚΩΝ σε τέτοιες συγκεντρώσεις μόνο θετικό αντίκτυπο, δεν έχει στις τάξεις των γαλάζιων ψηφοφόρων που σχολίασαν δυσμενώς την παρουσία τους στο χώρο. Δεν είναι ότι καλύτερο σε μια εποχή που η ΝΔ προσπαθεί να συσπειρώσει τον κόσμο της, να κάνουν την εμφάνιση τους, αγέλες πεινασμένων ΠΑΣΟΚΩΝ που μάλλον αντιλήφθηκαν ότι στο δικό τους, κόμμα δεν υπάρχει…φαϊ, ούτε από αυτοδιοικητικής άποψης και σαφώς η δυναμική θα είναι ξανά περιορισμένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου