Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΞΑΝΑ Ο ΙΛΙΣΟΣ

 

Γιατί η Περιφέρεια Αττικής από το 2020 δεν αξιοποίησε τα 10 εκατ. € που ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών για την εκβάθυνση – διευθέτηση των εκβολών του Ιλισού ποταμού;  Αναφέρει μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κώστας Ασκούνης, πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας και πρόεδρος της ΚΕΔΕ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

Το ίδιο έργο επαναλαμβάνεται, με τον Ιλισό χθες να «φουσκώνει» και πάλι και τα νερά του να κατακλύζουν τη Λ. Ποσειδώνος, την Πεισιστράτου και τους παρακείμενους δρόμους των Τζιτζιφιών.

Οι πολίτες με κάθε μέσο προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τις περιουσίες τους και αγανακτισμένοι άκουγαν τις αστείες δικαιολογίες από τη Δημοτική Αρχή. 

Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι:

-      Γιατί η Περιφέρεια Αττικής από το 2020 δεν αξιοποίησε τα 10 εκατ. € που ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών για την εκβάθυνση – διευθέτηση των εκβολών του Ιλισού ποταμού; 

-      Γιατί ο κ. Κάρναβος εδώ και 3 χρόνια δεν διεκδίκησε και δεν απαίτησε την υλοποίηση του τόσο σημαντικού αυτού έργου, ενώ αντίθετα αναλώνεται σε ανούσια επικοινωνιακά παιχνίδια; 

Δυστυχώς, οι πολίτες είναι αυτοί που πληρώνουν τις συνέπειες της αδιαφορίας και της ανικανότητας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου