Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Υποψήφιος στην Περιφέρεια Κεντρικού Τομέα Αθηνών

 

Ο κ. Κρικόπουλος Γεώργιος θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών, με τον συνδυασμό «ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ» ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει:

 Φίλες και φίλοι 

 Το κοινό όραμα μου με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Φιλίππου Καμπούρη, για την αναπτυξιακή πορεία της περιφέρειας μας, καθώς και το κοινό μας πάθος για  εξωστρέφεια, κοινωνική συνοχή και ποιότητα της καθημερινότητας, ήταν οι λόγοι που με έκαναν να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Φίλιππου και να συστρατευτώ στην πολυσυλλεκτική Περιφερειακή του ομάδα, «Μάχη για την Αττική».

 Σε αυτή την προσπάθεια συστρατευόμαστε για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη, για την περιφέρεια που αγαπάμε και ονειρευόμαστε, ώστε να βάλουμε ένα τέλος στην χρόνια στασιμότητα της Αττικής , ξεκινώντας μια νέα εποχή εξωστρέφειας στην ανάπτυξη, την προστασία των ευάλωτων Ελλήνων συμπολιτών μας καθώς επίσης να δώσουμε έμφαση στην βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε όλους τους συμπολίτες μας στην Αττική. 

 Φίλες και φίλοι 

Σε αυτή την προσπάθεια μας, σας θέλουμε δίπλα μας, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις ή άλλου είδους καταβολές.

 Στην πολυετή μας πορεία ενασχόλησης με τα κοινά έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να εργαστούμε για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε.

 

Με ιδιαίτερη Τιμή 

Γιώργος Κρικόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου