Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Τρύφων Μπουγάς: Απάντηση στις σαχλαμάρες του Γ. Βακαλόπουλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας.

 

Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσω στην δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης της Καλλιθέας, πως καμία ενόχληση δεν μου προκάλεσε το αποτέλεσμα στον Δήμο μας, μιας και δεν βγήκαν οι πολιτικοί προστάτες της παράταξής τους, αυτοί με τους οποίους, έχουν πολιτικά πάρε-δώσε. 

Άλλωστε η γραμμή που έδωσαν οι κομμουνιστές, για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, όπως είναι η αποχή, όπου δεν υπήρχαν υποψήφιοί τους, επιβεβαιώνει πανηγυρικά τους ισχυρισμούς και την βεβαιότητα μας: Πρώτον, την αγαστή συνεργασία που έχει το ΚΚΕ με το κυβερνών κόμμα σε κεντρικό επίπεδο. Δεύτερον, το τι θα έκανε η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Καλλιθέα, αν χρειαζόταν δεύτερη Κυριακή για την εκλογή νέου Δημάρχου. Θα καλούσε σε αποχή, αβαντάροντας τον απερχόμενο Δήμαρχο. Δεν τους έκατσε τίποτα, οπότε πάμε παρακάτω.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της, η Λαϊκή Συσπείρωση στην Καλλιθέα, επιχαίρει πως οι μηνύσεις μας κατέληξαν στα σκουπίδια. Το πρωτοφανές περιστατικό, να αφαιρεθεί μήνυση που έχει πάρει σειρά προτεραιότητας σε πινάκιο, αποδεικνύει από μόνο του, πως για να συμβεί κάτι τέτοιο, οι πολιτικοί προστάτες του ΚΚΕ, έχουν βάλει το χεράκι τους και φυσικά δεν μπορεί να είναι άλλοι από αυτούς της κυβερνητικής πλευράς. Θα τους θυμίσω πως άλλο πράγμα τα ποινικά και άλλο τα αστικά. Όταν δολοφονείς χαρακτήρες, τα δεύτερα δεν χαρίζουν και δεν τίθενται ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ σε αρχείο. Βέβαια με την τακτική που ακολουθούν, μπορεί άνετα να υπάρξει και συνέχεια.

Φυσικά οι κομμουνιστές, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, πιστεύουν πάντοτε πως απευθύνονται σε πολιτικά αγράμματους. Το κόμμα που ήθελε τα σύνορα της Ελλάδας στον Όλυμπο και αγωνίστηκε γι’ αυτό, το κόμμα που είχε αγαστή συνεργασία με τους κατακτητές στην περίοδο της κατοχής, αποτελεί άλλωστε το φυτώριο της γαλάζιας παράταξης. Δεκάδες πολιτευτές και Υπουργοί θητεύουν πρώτα στην ΚΝΕ και μετά καταλήγουν σε κυβερνητικά πόστα όταν είναι στην εξουσία οι «γαλάζιοι». Το κόμμα που θυμίζουμε πως έχει το know how να εξοντώνει ακόμα και τα δικά του σύμβολα (βλ. Βελουχιώτη, Ζαχαριάδη, 6η Ολομέλεια του 1956 κ.α), αφού η ιστορία τους, πέρα από εκκαθαρίσεις αντιπάλων, έχει άπειρα περιστατικά και σε εσωτερικά ξεκαθαρίσματα.

Τέλος, θα ήθελα να τους υπενθυμίσω, πως ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση στο ζήτημα που είχα θέσει ως δημοτικός σύμβουλος κατά την διάρκεια της θητείας μου. Πώς έκλεισε ο δημοτικός σταθμός ΤΙΚ ΤΑΚ στα FM, πού πήγαν τα χρήματα των Δημοτών της Καλλιθέας, γιατί κάποιοι είχαν εξαφανιστεί στο εξωτερικό εκείνη την περίοδο; Επειδή ο κόσμος δεν ξεχνάει τους υπενθυμίζω πως κάποτε είχαν τον Δήμο στα χέρια τους, αλλά ο λαός της Καλλιθέας, τους τοποθέτησε εκεί που έχει όλη η Ευρώπη τοποθετημένο τον κομμουνισμό εκτός από την Ελλάδα. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Για να υπάρχει ακόμα μόνον εδώ, σίγουρα κάποια συμφέροντα εξυπηρετεί.



Μπουγάς Τρύφων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου