Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Μπουγάς Τρύφων: Ο λύκος μόνο προβιά αλλάζει….

 

To Eθνικό Μέτωπο σε μια ημέρα ταπείνωσης που αμπαλάρετε σαν σύσφιξη σχέσεων με την Τουρκία, από τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ, έκανε τη δράση στο Μνημείο των Ποντίων στην Πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα, για να υπενθυμίσει στο σύστημα, πως η Ελλάδα που αντιστέκεται και επιμένει είναι εδώ.

Την  ώρα που η ελληνική κυβέρνηση, ξεπλένει τον Ερντογάν και όλα τα ανομήματα του ίδιου και των προκατόχων του, αλλά και είναι διατεθειμένη να συζητήσει πώς θα μοιραστούν οι δύο χώρες, ελληνικά κεκτημένα αιώνων και δεκαετιών, το Εθνικό Μέτωπο, με την συμβολική αυτή δράση, ήρθε να θυμίσει, πως τίποτα δεν μπαίνει στη λήθη, τίποτα δεν ξεχνιέται και κανένας αληθινός εθνικιστής, δεν ξεχνά ποιοι είναι οι Τούρκοι.

Ούτε η προβιά φιλίας του λύκου Ερντογάν, (που δεν ξεχάσαμε πως απειλούσε ότι θα έρθει μια νύχτα ξαφνικά, ούτε το Μητσοτάκης γιοκ), ούτε και οι ψευτοδεσμεύσεις της νεοφιλελέ κυβέρνησης, πως δεν θα μπει τίποτα δικό μας στο τραπέζι, μας πείθουν για την…αθωότητα της συνάντησης.

Αυτό το ραντεβού δήθεν σύσφιξης σχέσεων, αποτελεί προάγγελο μοιρασιάς, αλλά μόνο ελληνικών κεκτημένων. Ποτέ δεν κάθεσαι να κουβεντιάσεις για να συμφωνήσεις ότι διαφωνείς, ποτέ δεν συζητάς αν η αυλή στο σπίτι σου είναι δική σου.

Η ελληνική κυβέρνηση σύρθηκε από τον ξένο παράγοντα σε αυτή τη συνάντηση, πετώντας ουσιαστικά στον κάλαθο των αχρήστων, όλες τις αμυντικές συμφωνίες που έκανε τα προηγούμενα χρόνια, όπως και τις αγορές για την ενίσχυση της άμυνας της. Αυτή η συνάντηση, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ξέπλυμα των Τούρκων, ώστε να εμφανιστούν φρόνιμα και μετανοημένα παιδιά, για να πάρουν και αυτοί το κατιτίς τους, σε όπλα και ποιος ξέρει σε τι άλλο. 

Όχι σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο

Όχι στην αποστρατιωτικοποίηση των νησιών

Επέκταση στα 12 μίλια εδώ και τώρα

Κύπρος γη Ελληνική

 


Μπουγάς Τρύφων

Μέλος ΕΣ του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου