Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς!

 

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής μας Βασίλης Καρράς, έχοντας ταλαιπωρηθεί από σοβαρά προβλήματα υγείας κατά το τελευταίο διάστημα.

Ο εξαιρετικά δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα, βυθίζοντας στο πένθος τον μουσικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγαπημένος τραγουδιστής ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής (24/12), αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ενώ σε ηλικία 10 χρόνων πήγε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη.

Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Επίσης, είχε εργαστεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του «Εγώ αγάπη μου, εγώ». Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη. Οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη, που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου