Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Κώστας Ασκούνης : «Αποσυσπείρωση αντί για συσπείρωση»


Τεράστια προβλήματα συσπείρωσης της παλιάς του παράταξης φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Κώστας Ασκούνης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τη δήλωση υποστήριξης του, την υπογραφούν μόλις ένας στους τέσσερις από τους υποψηφίους των παρατάξεων Ψαλιδόπουλου και Μαργαρίτη.

Επιπλέον η υποψηφιότητα  Ασκούνη ,αντιμετωπίζεται εχθρικά και από την Μαργαρίτη και από το Ψαλιδοπουλο και είναι θέμα χρόνου  για τους δυο επικεφαλής να εξαπολύσουν την οξεία πολεμική τους  ενάντια στον Ασκουνη.

Όπως πιστεύουν άνθρωποι στο στενό περιβάλλον των υποψήφιων, 
η «κάθοδος Ασκούνη» έχει παλαιοκομματικά χαρακτηριστικά,
έγινε με άγαρμπο  και αλαζονικό τρόπο και δεν λαμβάνει υπόψη της τα νέα δεδομένα, αλλά και τις νέες ανάγκες της πόλης .

Η επιστροφή στο μακρινό παρελθόν δεν αποτελεί λύση αλλά πρόβλημα, και δεν απειλεί αλλά αντίθετα βοήθα τον Καρναβο ο οποίος έχει κάθε συμφέρον να φύγει η προεκλογική συζήτηση από τα προβλήματα που δημιούργησε και να πάει στο παρελθόν.

Όπως φαίνεται ο Ασκουνης αντιμετωπίζει μεγάλες αντιστάσεις και στον χώρο του ΚΙΝΑΛ αφού πολλά στελέχη του κόμματος  είναι πολύ σκεπτικά για την σκοπιμότητα της καθόδου του.

Διάψευση και από τον κ. Απόστολο Ζέρμια.

Ένα από τα ονόματα που φέρονται να στηρίζουν την υποψηφιότητα Ασκούνη, ο κ. Απόστολος Ζέρμιας δηλώνει ότι μπήκε το όνομα του εν αγνοία του και ζητά να αποσυρθεί από την λίστα.

Σύντομα αναμένονται και άλλες τέτοιες δηλώσεις αφού διαφαίνεται ότι η κίνηση στήριξης υπέρ Ασκούνη έγινε βιαστικά και χωρίς σοβαρή προετοιμασία εκβιάζοντας καταστάσεις …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου