Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Για να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στην δήθεν «Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη» του Δ. Κάρναβου


Τα έχουμε πει πολλές φορές σχετικά  για τον Δημ.  Κάρναβο και τις άριστες σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχέσεις που τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές θα πρέπει να τις αποδεχτεί και να τις αξιοποιήσει ,προς όφελος της οικογενείας Μητσοτάκη  , ο κύριος  Δημ. Κάρναβος.

Σχέσεις που θα τον φέρουν σε αντιπαράθεση, τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ (λόγο Πατούλη), όσο και με τους ΑΝΕΛ (λόγο Μητσοτάκη) και έπεται και συνέχεια.

Πάντως ένα μικρό δείγμα σε αυτά που προαναφέρουμε  είναι και η εκδήλωση που διοργανώνει η τοπική οργάνωση Καλλιθέας της Ν.Δ. με ομιλητή την  σύζυγο του προέδρου της ΝΔ κα. Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη.

Η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ θα μιλήσει για πρώτη φορά σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ. Πρόκειται για εκδήλωση που οργανώνεται αύριο Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου, το απόγευμα από την Τοπική Οργάνωση  Καλλιθέας της ΝΔ και έχει ως θέμα τη "γυναικεία επιχειρηματικότητα".

Θα μιλήσει επίσης και η Ντόρα Πάλλη, κόρη της πρώην υπουργού, η οποία όμως είναι και υποψήφια βουλευτής στο νότιο τομέα της Β' Αθηνών και μέσω της εκδήλωσης αυτής θα θελήσει προφανώς να πάρει και κάποιους πόντους.

Επίσης μέσω της οργάνωσης αυτής της εκδήλωσης με ομιλήτρια την Μ. Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη επιδιώκει να "στηριχθεί" και η δική του υποψηφιότητα ο νυν δήμαρχος Καλλιθέας  Δημ. Κάρναβος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου