Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ….«ΕΠΙΣΤΡΟΦH»


Ανήκεις στο χθες … και το Αύριο δεν σε χρειάζεται.


Μετά την ανακοίνωση της επικειμένης  υποψηφιότητας του πρώην Δημάρχου 
η κα. Μαργαρίτη έκανε την εξής δήλωση:
O άνθρωπος που αδίστακτα οργάνωσε ,μεθόδευσε τη διάσπαση και διάλυση της παράταξης που μαζί ιδρύσαμε  με μοναδικό κίνητρο τις προσωπικές του φιλοδοξίες και με στόχο την εξαργύρωση μιας «καρέκλας» 
και όχι μόνο, στην συγκυβέρνηση 
“Σαμαρά – Βενιζέλου”.
Σήμερα έρχεται για να μας σώσει!!!


Επιχειρεί ο Κ. Ακούνης να επιστρέψει αφού όλο αυτό τον καιρό δεν ασχολήθηκε με την Πόλη και τα προβλήματα της, παρά μόνο με τις πολιτικές του επιδιώξεις ,για να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο και την ικανοποίηση των άμετρων  φιλοδοξιών του.

Επιχειρεί ο πρώην Δήμαρχος  να επιστρέψει για να εμποδίσει τη δύσκολη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία  χρόνια για τη δημιουργία ενός Δημοκρατικού-Προοδευτικού –Ανεξάρτητου- Αυτοδιοικητικού Μετώπου απέναντι σε μία διοίκηση που έχει απολύτως αποτύχει να ανταποκριθεί στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας.

Η διοίκηση Κάρναβου με την δική του στήριξη και συμβολή ήρθε στην εξουσία της πόλης με μεγάλο ποσοστό.

Επιχειρεί να επιστρέψει για να τορπιλίσει την προσπάθεια των δημοκρατικών δυνάμεων θεωρώντας ότι αυτή η πόλη αποτελεί ιδιοκτησία του και δεν υπάρχει άλλος καταλληλότερος ή ικανότερος αυτού εδώ 
και 24 χρόνια.

Ο άνθρωπος που παρέδωσε μέσα από ανίερες συμφωνίες το Δήμο στην παράταξη Κάρναβου… δεν μπορεί να ευαγγελίζεται τη σωτηρία του και θα βρει απέναντι του ένα ισχυρό  δημοκρατικό μέτωπο.

«Η Καλλιθέα μπορεί να περάσει στο Αύριο και Χωρίς Εσένα

1 σχόλιο:

  1. Εάν καί εφόσον κατέβει ,που πολύ αμφιβάλλω ,έπρεπε να μάς πεί ποιοι Καλλιθεάτες τόν παρακάλεσαν να σώσει τήν πόλη απο τήν ανίκανη διοίκηση
    καί επίσης επειδή είδα και τήν επόμενη ανάρτηση όλοι αυτοί οι υποψήφιοι πού υποτίθεται ότι απεχώρησαν από τίς παρατάξεις πού ανήκαν στίς προηγούμενες εκλογές τό ήξεραν .ή τους παραμύθιασαν κάποιοι συνοδοιπόροι καί βρέθηκαν εν αγνοία τους σε άλλα μετερίζια .Αυτό τό λέω γιατί ένα καό πουλάκι μού είπε ότι "παιζει"και αυτό .Τέλος πάντων πολλά θεάματα λόγω κρίσεως δέν υπάρχουν οπότε μέχρι τίς εκλογές θα έχουμε κι άλλα επεισόδια καλά-κακά δέν έχει σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή