Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Μετά τα εκδοτήρια σε Μετρό και ΗΣΑΠ κλείνουν και εκδοτήρια εισιτηρίων της ΟΣΥ.


Μετά από το κλείσιμο εισιτηρίων σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ, σειρά από τον φετινό Ιανουάριο παίρνουν τα εκδοτήρια εισιτηρίων της ΟΣΥ.
Aπό τα 34 εκδοτήρια εισιτηρίων που λειτουργούσαν μέχρι και πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, αυτό το μήνα θα λειτουργήσουν μόλις 10 ως εξής:
Δύο εκδοτήρια με 24ωρη λειτουργία σε Αεροδρόμιο (5 βάρδιες καθημερινά) και Όθωνος στο Σύνταγμα (3 βάρδιες).


Πέντε εκδοτήρια με διπλή βάρδια πρωί – απόγευμα (Ακαδημίας, ΚΤΕΛ Κηφισού, Πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά, σταθμός Άγιος Αντώνιος και σταθμός Αιγάλεω), καιΤρία εκδοτήρια με μία πρωινή βάρδια (Χαυτεία στην Πανεπιστημίου, πλατεία Γλυφάδας και Δεληολάνη στο Παγκράτι).

Από το καλοκαίρι του 2018 η ΣΤΑΣΥ άρχισε να κλείνει εκδοτήρια εισιτηρίων σε σταθμούς Μετρό και ΗΣΑΠ λόγω έλλειψης προσωπικού, υποστηρίζοντας όμως πως η κίνηση αυτή της εταιρείας αποτελεί στρατηγική επιλογή καθώς το μεγαλύτερο μέρος των συναλλαγών πλέον θα γίνεται από αυτόματα μηχανήματα και λοιπά σημεία πώλησης «όπως και στο εξωτερικό» (αν και ο αριθμός των μηχανημάτων εξακολουθεί να παραμένει ελλιπής).

Σήμερα, ανοικτά είναι μόλις 20 εκδοτήρια της ΣΤΑΣΥ σε:
Τερματικούς σταθμούς (Κηφισιά, Πειραιάς, Ανθούπολη, Ελληνικό, Αγία Μαρίνα, Δουκ. Πλακεντίας, Αεροδρόμιο) Σταθμούς μετεπιβίβασης (Αττική, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Σύνταγμα)και σε κάποιος σταθμούς με μεγάλη επιβατική κίνηση (Κάτω Πατήσια, Πανεπιστήμιο, Συγγρού Φιξ, Νέος Κόσμος, Δάφνη, Ευαγγελισμός, Αμπελόκηποι).

Στο Τραμ ανοικτά είναι τα εκδοτήρια σε Μουσσών και Αγία Φωτεινή.


πηγη
www.athenstransport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου